22 de juny 2010

L'altre mundial: Lo puto gall.

No fa falta ser un entés en futbol, ni tan sols francès, per a saber quina és la veritable raó del fracàs de França en este mundial. La culpa la té Baltasar, un gall, mascota apòcrifa de la selecció. Manolo el del bombo no és un personatge únic en el món, cada selecció té el seu particular freake. França s'enorgulleix de Clement Tomaszewski. Un francès d'origen polonès que duu 25 anys seguint als bleus per tot el món..amb el seu gall.

Lo que va ocórrer en les graderies durant el primer partit del combinat de
Domenech era un presagi. Clement com bon oportunista va aconseguir saltar-se les normes de la FIFA, prohibit entrar animals a l'estadi. Baltasar i ell com en els últims quatre mundials i tres eurocopes, van ocupar el seu lloc entre els aficionats. Els sud-africans prompte es percataren de la discriminació, a ells se'ls va prohibir entrar al recinte amb els seus galls de color verd i groc en el partit inaugural davant Mèxic. La venjança estava cantada. Van començar a sonar les vuvuzeles.

Segons pareix l'infame instrument de fabricació xinesa, no soles molesta als insulsos éssers humans, sempre queixant-se davant qualsevol soroll, sinó també als animals.
Baltasar va embogir després de ser assaltat per tan ensordidora cridòria. El gall va començar a botar sobre els caps de la gent. Resultat, quasi desplomat i a punt de ser assassinat. !Escàndol en les graderies!. Els acomodadors, que estan de vaga soles a estones i en hores impars, es percataren de l'assumpte, i van actuar amb diligència. Baltasar i el seu amo van ser expulsats del mundial, com Anelka. La FIFA va prendre nota i al pobre Clement se li va prohibir accedir a l'estadi en el segon partit..persones si, animals no, van al·legar els responsables de l'organització.

Es pot imaginar a
Manolo sense el seu bombo.? Si Clement no va amb el seu gall al braç, no és Clement, i molt menys és francès. Com bon company este peculiar personatge és va negar a accedir al recinte sense la seua mascota preferida. La derrota davant Mèxic era un fet abans del inici del encontre. Baltasar és un gall jove, i des de que va substituir al seu pare en el càrrec, França ha aconseguit els millors èxits de la seua història, Mundial, Eurocopa, Confederacions i finalista al mundial d'Alemanya. Lo que es diu ser un gall amb sort. Després de l'eliminació virtual dels bleus, Clement i Baltasar estan ja a casa, lluny de la cridòria sud-africana. El futur de l'animal és incert, encara que pareix ser, que la salut mental del gall ha quedat prou tocada després del quasi linxament patit en el seu primer partit africà. El fracàs de Domenech estava cantat per un gall des del primer dia.

L'altre mundial: Pyongyang

1 comentari:

Juan Al ha dit...

jojojo le auguro un futuro en pepitoria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...