2 d’oct. 2009

Tres golets amaga la lloba…

Les estadístiques canten. Ahir una vegada més els números van demostrar la teoria. Este equip necessita marcar tres gols, mínim, per a guanyar un partit. Així ho diuen els números de la passada temporada.

El València en la 08/09 va guanyar 6 partits en tota la temporada per menys de 3 gols. Solament tres d'ells van ser per 1-0, a Santander (0-1 gol de Pablo), Osasuna, jornada 3 , i contra el Valladolid en la jornada 6, gol de Manuel Fernandes. La resta fins a completar les sis, són victòries per 2-1 o 2-0, menys l'última de la temporada contra l'Atheltic club, la resta es va produir a principis de campanya.

De les victòries del València en Mestalla, soles quatre no van superar els tres gols. El marcador més repetit va ser el 3-2, i el 2-3. Fins a sis ocasions l'equip de Emery va acabar els seus partits amb cinc gols en el marcador, independentment de victòries o derrotes, va ser el resultat més repetit de l'any.

Com curiositat, el València de local el passat exercici, menys en dos ocasions (com no, victòries per 3-2) va tindre que golejar per a poder alçar-se amb la victòria. L'últim resultat abultat de l'any va ser el 3-0 al Reial Madrid, precedint-los el 4-2 al Deportivo, 4-0 al Numància, 4-1 al Getafe, 3-1 al Sevilla o el 3-1 a l'Atlètic de Madrid, sense contar amb l'empat a tres contra Vila-real, que soles va suposar un punt.

Però el tres no és soles la xifra màgica per a les victòries, sinó també per a les derrotes, la passada campanya, igual que esta, davant una única derrota fins al moment, l'equip encaixa 3 gols en la majoria de les seues derrotes. La primera derrota del passat curs es va produir en Mestalla, 2-4 contra el Racing, seguida del 2-3 del Sporting de Gijón i el 4-0 del Barcelona. Les tres primeres derrotes del passat curs van deixar 11 gols en contra en el caseller. Les derrotes menys abultades foren el 1-0 en el Bernabeu en la jornada 16 ,a Pamplona en la 22 i en el Calderón, totes per idèntic resultat.

La resta de derrotes, excepte les produïdes en Mestalla per 1-2, van ser per un marcador de 3-1, 3-0 i 3-2. A pesar dels números, l'equip va arribar depenent de si mateix per a obtenir el passe a la Champions League en les ultimes 4 jornades. Vorem si enguany dóna per a lo mateix.

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

¿Cuantos partidos llevamos ya encajando goles? Lo digo por superar el récord de la pasada temporada

THB ha dit...

23 foren l'any passat, enguany soles portem 6, encara queda festa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...