20 d’abr. 2012

Adéu temporada cruel

Des de Milà no m'havia sentit tan buit i trist com anit. Què és un 2-0 per a un equip normal? Res. Per al VCF una maleïda utopia. Si ni en unes semifinals són capaços de demostrar, no se quan dimonis ho van a fer. El gol de Costa en altra època t'haguera donat vida, l'esperança de veure a un equip guerriller immolar-se cercant la glòria en un estadi lliurat.

Però a estes hores eixe “dos” en “un quatre” no és més que un tub de plàstic connectat a una maquina que manté artificialment una realitat. Este roster no et deixa ni la trista opció de creure en el teu equip, que hauria de ser el mínim al que tinguera dret una persona en esta vida. I ara què? La desolació. Tan tremenda que la història d'un club que podia presumir de ser l'únic invicte en unes semifinals continentals s'anirà pel WC entre trossos de merda i despulles. Ni l'èpica, que serveix per a maquillar vergonyes, et deixa vestir-te amb el seu tratge, i ho fa dient-te a la cara que no eres digne d'ell.

Emery no deixarà títols, però si una basta i extensa col·lecció de golejades i humiliacions històriques que mai podran esborrar-se de la memòria col·lectiva, i encara que d'esta pogueren extraure's, sempre estaran ahí els papers per a pintar-nos la cara. El que antany era un accident que presenciaves cada deu anys, ara és un costum que et toca patir quatre o cinc vegades per temporada. Koeman, eixe ésser que podria qualificar-se de menyspreable, et va deixar una copa, a Mata, i un intent de netejar un vestuari que pareixia més a una cèl·lula d'Al-Qaeda que un equip de futbol. El basc s'anirà sense pena ni glòria, i a diferència del holandès, no ho podrem recordar ni per a insultar-lo. A les 48 hores no se'n recordarà ningú d'ell. Un trist llegat per a una trista aventura.

Impossible dir “ni una més”, ni una més ho hem dit milions de vegades, però som tan imbècils que quan arriba el dia tornes a caure, a creure, a imaginar que no pot ser tantes vegades que no, que esta serà que sí. Però res. Mai vaig veure a un grup de persones tan obcecades a convertir al ateisme una parròquia tan devota i desesperada per abraçar la fe com la valencianista. Tenia esperances en que esta UEFA calmara tants anys de quina, de suportar a Quiquismes, Albeldismes, Carbonismes, Moratismes, Solerismes, Llorentismes, Bancaixismes, Dalportismes, Sorianismes... de campanyes obscenes de periodistes denunciables, de tones de merda engolida, que fora un oasi en mig de la desesperació que produeix la frustració de veure't en un futbol que no et deixa avançar. Un títol per a alliberar-nos de tanta negació, per a escapar d'una realitat que amb el cap entens però que amb el cor et negues a acceptar, per a fugir d'aquells que es passen la vida menyspreant la història del VCF per a defensar a personatges transitoris.

Algun pecat hem comès. Arribarà el Dijous, llençaran a porta en el minut tres i t'enganxaràs al partit. Altra vegada enganyats? Doncs si, és el que té ser d'este equip, que en nits com la passada series capaç de pegar-te un tir o de fer-te del Unió Berlín amb la condició de no patir més, però demà, passat i a l'altre, tornaràs a estar ahí com un idiota esperant que s'alineen els planetes. Jo com tants altres ja som addictes i no haurà catàstrofe en este món que ens desenganxe d'estos maleïts/beneïts colors. Però hi ha una generació de diminuts éssers que estan agafant consciència en una època on contemplen passius el bombardeig impune de dos clubs aliens a esta terra, mentre en el propi interior, qui deuria lluitar contra dita invasió es defeca en lo que hauria de ser ensenya. I això dol més que una golejada.

Hui m'han mort. Ja no tinc forces per a aguantar més esta temporada. A estos, que els donen, em dóna igual la Champions o la Intertoto quan no tens un equip digne que estiga a l'altura de la samarreta que vesteixen. Penses. Però el pitjor de tot? que açò el Dimecres s'haurà oblidat, que tornaràs a estar com un yonki davant la teua dosi esperant el xiulet inicial per a tornar a ficar-te en vena una droga que et mata i et dóna la vida a parts iguals. I eixa és la gran putada de tota esta història, que ni pots ni vols desenganxar-te per molt que et foten nits com la d'ahir.

11 comentaris:

Enrique ha dit...

Tens molta raó Desme. La primera volta no fa mes que maquillar una temporada desastrosa, en la que partit tras partit, este equip no ha parat de ridiculitzar-se.

Jo no ho vaig a negar. He defés a Emery sempre, perque mai s'ha posat per davant del club, perque la seva primera paraula quan entra va ser "unión", pero sobretot, perque als meus 30 anys ja estic fart de escoltar la mateixa cançoneta de la ilusió, de aquest any es l'any, de promeses de entrenadors, de promeses de jugadors. Total per a que vinga qui vinga, mai done la talIa (i siguem realistes que Benitez i aquell equip no l'anem a tornar a tindre en anys) Este entrenador al menys pareixia que any darrere any s'anava superan, i això em valia.

Ara, sense cap motivació, em done compte que del circ este que esta montat. De jugadors que mai deurien de tindre el seu sou garantizat, que deurien de ser enviats al carrer despres de dies com ahir. I ja se buscaran camps i personal trainers per a que estiguen a punt per l'Eurocopa, o per a que els fitxe un altre equip.

I ara vindran 4 mesos de merda. De Caparrós, de Pellegrini, de Luis Garcia, de Pochetino. Per a què? Per vendre la moto pretemporada per pretemporada i despres la merda de lliga en la que s'ha convertit la BBVA. Per mi que lis donen a tots estos entrenadors "en fam". Jo vull un Mourinho, un Van Gaal, un fill de puta que diga desde el primer dia lo que toca fer. I que els jugadors passen por.

No sé el que penses, però a mi ja només m'agrada la Champions. I pensar que, per una nit, este equip encara continua sent un gran d'Europa, pero me fa que l'any que ve no la tindrem.

I com tu dius, res passarà, perque de nou li posarem bona cara al nou, tornarem a creure que Banega es el mig centre que necessita el VCF, que Rami el vol el Madrid i que Soldado es el punta de la selecció espanyola.

Asco de nit que ens donarem, i asco de les que encara ens esperen.

THB ha dit...

Que vinga un entrenador d'eixos que dius es lo que fa falta, no ara, de sempre. Però el problema es qui està en la llotja, que fuig d'eixe perfil de professional perquè no vol que li resten protagonisme.

Llorente ho porta molt malament, com ho porten en Pamesa, i ell es part d'eixa política. Perfil baix, discret, que es deixe conduir...et. La gent amb personalitat te prohibit accedir al VCF per decret.

Pilgrim ha dit...

Al final es remontar un 1-0 como contra el Gençerbiligi aquel en 2004. Pero la imagen y las sensaciones que se arrastrán son nefastas, no dan motivos para creer que ocurrirá nada.

Pero bueno, no hay que descartar nada, estamos hablando de un duelo entre los dos equipos más locos , esquizofrenicos e imprevisibles del mundo. Igual llega el jueves y ganas 4-0 sin despeinarte.

Pero la humillación se pasa de madre, duele en el alma encajar tanto una y otra vez sin descanso.. es un hartazgo sin parangón... consiguen que se te quiten las ganas hasta de ilusionarte con unas putas semis.

SCARF THE EUNUCH ha dit...

LA CASA DE QUEBEC CREU...ES EL MOMENT DE FER UN DARRER ESFORÇ PEL TEU PROPI ORGULL. BUCURESTI ESPERA.

Jose Ramón Fuertes ha dit...

Coincido con muchos, a pesar de toda la mierda solo es un 2-0 , dos goles, una final, autogestión de los jugadores, esto lo tienen que sacar ellos y la gente en el campo.

Sin hacer nada , pero nada de nada de nada, les metistes 2 y pudieron ser tres con un cabezazo de Rami que sale lamiendo el palo.

No es imposible, vamos a renunciar a una final por salir derrotados de antemano???

cheblogvalencia ha dit...

Esta derrota ha undido del todo a gran parte del valencianismo. Incluso Desme, que ha defendido muchas veces a Unai, se ve como después del último bochorno sufrido ha sacado uno de sus artículos más sentimentales que le recuerdo. Es como si te hubieras sacado de dentro todo lo que querías soltar desde hacía tiempo.

Esperemos que el jueves próximo al menos pidan disculpas haciendo un partidazo y a ver que pasa

Josep ha dit...

La temporada està tirada al fem. Quedar tercer o quart o pot ser pitjor, ja no depen de nosatres. I el pitjor es que la pròxima temporada i la següent i l'altra i l'altra estàn tambè tirades al fem. Tot mentre este club continue amb esta estructura, amb este president... esta "medianía".
Hem tornat a temps que jo pensava passats. La foto del President al vestuari del madrid diu molt. Diu que son atra vegada el club que tirava traques quan empatavem amb el madrid i quedant sisés, però guanyant (o empatant) un partit a un dels grans ja teníem la temporada feta.
I tot senyala que açò no va a camviar. Des-de l'eixida del Gran Pipo (acave de llegir eixa entrada del blog) a les renovacions d'Albelda o l'eixida de Benitez. La gesitò (?) de Paterna. L'espantà en la rebeliò contra el madrid i el barçá.... tot senyala que en poc de temps tornarem a tindre l'apreci del madrid i del barça, ja que no tornarem mai a alçar la veu.
En fi, estic molt més dsilusionat que quan la final de Milà. En aquell moment va explotar una il.lusiò un somni d'una nit de primavera...els jugadors, l'entrenador i el club varen fer molt mès del que s'els podía demanar, però ara, ara estic total i absolutament defraudat amb el club.
El pitjor es que, com dius per damunt d'Albeldismes, Barajismes, Carbonismes, Quiquismes i la resta d'ismes d'estos anys hi ha algo que no camvia: Els que som exigents amb el club, des-de la lògica, des-la la pausa i el raonament som un apestats i no tenim lloc com aficionats tal com no el tenen al club els que donen este perfil.
D.E.P. València Campeò

Noé Hernández ha dit...

I a pesar de tot el dijous molts estarén altra volta il-lusionats i pot ser a Mestalla. Es el que portar a este equip en el cor, alguns no tenim remei.

SACRF THE EUNUCH ha dit...

MULTUMESC FECIOARA MARIA...PEREGRINACIÓ A L´ESGLESSIA NEGRA DE BRASOV...BUCURESTI.

THB ha dit...

No tenim remei :) ! si se puede !

SCARF THE EUNUCH ha dit...

THERE IS A LIGHT THAT NEVER GOES OUT...

http://www.youtube.com/watch?v=DRtW1MAZ32M

MULTUMESC FECIOARA MARIA...ESPERA BUCURESTI...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...