29 de jul. 2010

Mata: que parega un accident.

El menut asturià ha conegut a quatre presidents i a altres tants directors esportius en la seua curta estada a València. I a pesar d'això, cap d'ells ha sigut capaç de solucionar la creïlla calenta que suposa que un dels millors jugadors de la teua plantilla estiga caminant cap a la temporada clau del seu contracte sense una millora. Els tira i afluixa, que han estat molts, entre representant i club sempre han finalitzat de la mateixa forma. Potser al desconèixer les interioritats de la negociació no siga just fer una valoració del problema, però la sensació que s'està transmetent de cara a l'exterior, és que el VCF no està disposat a ampliar el contracte del futbolista a curt plaç. Si la renovació no es produeix per les males arts o el xantatge del representant del jugador, caldrà compartir la postura, però de moment, ningú ha alçat queixa alguna sobre ell.

Dilatar l'assumpte pot dur a la negociació a un punt mort. La cotització de
Mata augmentarà conforme passe el temps, i una extensió de contracte que podia resultar accessible i rendible, es pot convertir en una missió complicada. Tot fruit d'una dolenta gestió. Tanmateix, la millora a realitzar, per molt escarida que fora, seria substanciosa, ja que tot just percep 800 mil euros de fitxa, sent dels pitjor pagats, soles per davant de gent com Jordi Alba o Guaita. Altre error és haver escomès la planificació de la plantilla sense contar amb un augment salarial cap al asturià, potser era l'any propici, tenint en compte la rebaixa en fitxes mercè dels traspassos realitzats.

Tot açò pot implicar molts altres problemes. Ja que la imatge que pot percebre, és que se li estan donant llargues, ningunejant, mentre observa amb parsimònia com tot aquell que arriba nou, siga millor o pitjor, haja realitzat mèrits per a això o no, ho fan amb salaris que fins tripliquen el seu. S'estan donant les condicions perfectes per a que haja una ruptura definitiva. És difícil que un xic com
Mata estiga disposat a acceptar tres negatives consecutives a una millora més que justa. Probablement, este siga el punt buscat al que arribar per alguna de les parts, trobant en ell, l'excusa propícia en la qual refugiar-se arribat el moment.

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

Esto tiene pinta de ser una manera de tapar que ya ha sido traspasado con vistas a la temporada que viene... porque no hay otra explicación medianamente lógica.

Valencia y che ha dit...

Mata ja fa temps que no es del Valencia. Potser no l'han venut encara, pero el ben cert es que en l'actitut de Llorente, el mes probable es que Mata jugue enguany en el cap a un altre lloc.
Una llastima.

Anònim ha dit...

cada dia entiendo menos a este presidente.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...