11 de febr. 2010

Parlem de Canal Nou.

Que ha passat en RTVV?. Encara que incomprensible, era preferible antany, quan tenies que esperar diversos minuts per a poder informar-te de l'actualitat del VCF a través de la TV publica, atenent amb indiferència les notícies de Xavi Rubert, el Vila-real i el seu impost revolucionari executat per Valmor. Era preferible, encara que incomprensible que el 4,5% d'aficionats del Vila-real tingueren preferència sobre el 78% de seguidors del VCF, a nivell autonòmic, segons dades del CIS.

Lo dels últims mesos, coincidint amb el nou director de la tv publica, arriba a ser delirant. Un torrent d'entrades de diversos esports, entremesclades entre si, de la Formula1 al Vila-real, d'este a la copa Amèrica, i dels vaixells al VCF, sense oblidar-nos de la sempre present píndola madridista, arribada sense avís i a traïció a un informatiu que passa olímpicament del líder de la segona divisió, valencià, per a donar espai a un equip al que li sobra repercussió mediàtica, tot, amb l'única finalitat de marejar a l'espectador.

A tal punt a arribat l'informatiu, que el seu esquizofrènic minutat ha convertit els esports en un caos organitzatiu, finalitza la seua tortuosa irrupció en la pantalla sense complir la seua principal funció, la d'informar. Al final no saps si el VCF va a jugar en un catamarà el seu pròxim partit, si Villa ha fet els millors temps en els entrenaments lliures de la Formula1, o si Cazorla ha demandat al Oracle per no voler fer una regata en el Madrigal.

Pagaria per tindre en les meues mans els gràfics d'audiència de l'espai, el més vist de l'informatiu i de la pròpia cadena durant dècades, i comparar-los amb els últims temps. Si la precarietat de l'informatiu és gran, ( recomane deixar de veure'l, no vas a perdre't res, i molt menys informar-te d'alguna cosa) la mutilació de Minut a Minut, altre espai destacable de la graella de RTVV des de la seua creació, també és digna d'estudi. Curiosament, el dos, coincideixen en lo caòtic del seu guió i en l'escassa atenció al futbol autòcton. Segons pareix, lo de casa molesta al nou cap d'esports de RTVV, madridista confés, i habitual de la llotja del Bernabeu. Açò soles podia passar a València.

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

A mí no me gusta ver a los 'retorets' que presentan los informtivos de Canal 9... porque nadie negará que tienen pinta de 'retors'

Unknown ha dit...

Doncs si et fixes a la informació general, la cosa és molt pijor. Sembla el No-do de fa 40 anys. I el protagonista també es diu Francisco, com aleshores.

Pep ha dit...

Jo no he vist mai eixa desproporció que veus tú entre el tracte Vilareal-Valencia.Més be al contrari.Que han hagut periòdes de temps òn només es parlava del Valencia.
Pero es pecata minuta comparat en l´hora d´abans.El No-Do es queda curt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...