27 de gen. 2010

Pupurrí.

  • Dilluns passat va destapar Marca la denúncia del Doctor Giner contra el València CF per Mobbing. Relegat del seu càrrec, reduït el seu salari a la meitat i sense una feina clara a Paterna. Just el que li van fer a Claramunt temps arrere. Expulsat del seu despatx, havent d'acudir al seu lloc de treball per obligació per a passar la jornada laboral en el bar del Papi, gràcies a l'enginy de Subirats. Aquells que van perdre la vergonya i la dignitat defensant lo indefendible en el seu temps, ataquen sense contemplacions al doctor per exercir el seu dret. Jo dic que Giner no ha denunciat al València, sinó a Llorente, i al qui li pique que es rasque.

  • Últimament s'ha posat de moda vilipendiar a l'afició del València. Tant en fòrums com en mitjans de comunicació. Possiblement siga a causa de un nou i estés complex que ha irromput en les vides d'alguns com un virus infecciós. La gràcia és que aquells que s'han erigit en els guies espirituals del nou valencianisme, ni són del València, ni saben el que és el València, ni la seua afició.

  • El VCF va augmentar un 44% les vendes en les seues tendes oficials respecte a l'any anterior. Una bona notícia, segons pareix Kappa i la seua variada oferta de productes i complements han calat entre l'afició. Es rumoreja que este estiu podem tindre gira asiàtica-americana per a expandir la marca. Si jo fora el club em guardaria prou d'anunciar o filtrar res fins que no finalitze la temporada, esta plantilla ja va renunciar a dos subcampionats de lliga per a no haver d'anar-se de gira per Japó, tenint els contractes signats, els quals el club va haver de fer front.

  • Una de futbol internacional. El Leeds contínua volent fer història, si ja va donar la campanada eliminant a tot un Manchester United en Old Traford, el passat cap de setmana va empatar 2-2 en White Hare Lane davant el Tottenhan, forçant el partit de Replay en Elland Road. Se li posarien les coses molt de cara a qualsevol dels dos que passe esta eliminatòria, ja que llevat el Chelsea, no queda cap equip gran en la FA CUP, el guanyador es vora les cares en vuitens contra el Bolton.

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

¿El patriota y su troupe mediática no han salido a defender al Dr. Giner? Que raro...

THB ha dit...

han salido , pero para atacar al doctor Giner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...