9 de nov. 2009

Un quart de Pamplonès.






















Un quart de lliga, un paró per seleccions i a les portes de final d'any. Si Emery haguera traït amb antelació la seua caòtica visió del futbol, podríem estar parlant d'altra cosa, dos empats in-extremis a casa davant rivals entregats han costat un lideratge, que no per ser anècdotic, haguera deixat de ser més que positiu.

Que ha canviat en el VCF?, realment res, una aproximació més que demandada de les línies han propiciat un millor aprofitament dels espais, que ha repercutit en una millor disposició sobre el camp otorgant a l'equip més seguretat i major control del joc. Ara la sodomizatcio per part del rival és menor, tenint l'equip més armes al seu abast per a desfer-se d'ella.

Quant a la resta, continuem en les mateixes, Europa segueix sent una competició a eliminar per a molts, per molt desesperant que resulte per a aquells que anhelem títols (potser estiguem davant l'última oportunitat en molt de temps de poder aspirar a ells), i més assequible que este, pocs n'hi han. Soles la providència determinarà si arribem vius a les rondes que interessen als conformistes que creen opinió o si caiguem estrepitosament com la campanya anterior, davant el primer equip mínimament decent que se'ns creue.

Altre aspecte que ha canviat en el galliner Emery, són els regals per simpatia. serà per que es juga una renovació?, per convicció?, parlaríem del mateix si li restaren 2 anys de contracte?. Siga imposat, per interès, o per credo, bé està, molt va perjudicar en el passat eixa ànsia del basc per contentar a tot el món, sense merèixer-lo.

La veritable prova de foc per a este “nou” VCF serà Pamplona, un estadi on fa falta alguna cosa més que un equip juntet i donar balons llargs a la davantera per a poder guanyar. Si este equip a pecat d'alguna cosa en els últims temps és de falta d'ofici (no controlar els partits) i de no saber mantindre l' intensitat i la concentració necessàries per a traure endavant els grans reptes. En Pamplona és necessari saber parar el partit a conveniència, i jugar fins on ens interesse jugar.

La graduació de l'equip es lliura en el Regne de Navarra. Per si això no fóra poc, San Mamés i el Madrid són els següents cocos després del paró per seleccions, un tram final de primera volta exigent com pocs, que determinarà que és este València, i on estarà a final de temporada.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Este parón llega en el peor momento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...