29 de set. 2009

Nova serie: The Manager.

La serie, que continuarà pròximament, sobre equips de llegenda que vaig començar fa mesos no està completa, per això i per a ser més justos reconeixent els mèrits de tots els artífexs dels moments històrics del futbol occidental començara en breu esta nova saga que parlarà dels mànagers o entrenadors que han marcat època en el futbol europeu gracies als seus coneixements, la seua peculiaritat i també per ser els primer en aplicar mètodes i sistemes que hui dia entenem com moderns, pero que no ho son tant.

Ja he parlat sobre l'obsessió europea del Arsenal, de la gran dècada del Liverpool de Bob Paisley (el primer de la serie), sobre els esdevenirs del Dresden i la unificació d'Alemanya , sobre la Simod Cup com excusa per a parlar de Brian Clough , pasant pel Kaiserlautern d'Otto Rehhagel , sense oblidar l' Aberdeen d'Alex Ferguson, ultim fins el moment de la serie dedicada als clubs.

Per a començar esta nova serie, i ja que he parlat en repetides ocasions sobre Alex Ferguson (no cal dir que m'agrada prou, per ser suaus ( una ) ( dos ) ( dos i mitja ) i ( tres ) ) com a tribut al Leeds que està passant per la seua pitjor època de tota la seua historia, el primer de la saga serà Don Revi, l'artífex del millor Leeds que ha vist Anglaterra, i per suposat, per a ser conseqüent amb l'historia, el segon protagonista serà Brian Clough , per a mantindre viva la rivalitat extrema que van desenvolupar durant tota la seua vida professional. S'accepten surgències.

4 comentaris:

Juan Al ha dit...

Pues podrías escribir sobre el Goteborg de los 80...

THB ha dit...

Gran idea, ese Goteborg era una maquina, con Erikson en el banquillo, campeón de la UEFA ganando al Hamburgo (Que seria campeón de Europa al año siguiente) en la final, y con varios jugadores importantes que acabaron en el Milan. Se cargó al Valencia en el camino también. Y ya de Paso del Malmoe, que jugó una final de copa de Europa con algún que otro jugador mítico de los 80 entre sus filas.

Juan Al ha dit...

Discrepo en parte: para mí el gran Goteborg fue el inmediatemente anterior a la llegada de Eriksson. Eriksson heredó el trabajo de una generación irrepetible.... y ahí al estrellato como entrenador... y ligón.

THB ha dit...

Creo que Eriksson tuvo algo que ver también, es como quitarle méritos a Guardiola, no me ha gustado nunca eso. A ver si tengo suerte y puedo poner algún vídeo del Eriksson jugador, era el Angulo sueco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...