28 de set. 2009

Tango a Maximiliano Banega.

No es cansa l'argentí en mostrar la seua millora i la seua sorprenent progressió. Pot ser que vore's en les ultimes i desahuciat per la seua fama li haja servit de ressort per a espavilar i posar-se a fer el que bé sap, jugar al futbol.

Com tota causa comporta una reacció, a molts d'esta ciutat els courà veure al del pardalet donar lliçons de futbol diumenge darrere diumenge. Més que a un gos li han dit a Banega. Millor resposta no podia haver donat.

Al primer que li ha tancat la boca és al seu director esportiu, el mateix que ho va cedir a l'Atlètic de Madrid amb una assequible clàusula de compra, i que durant dies es va passar defensant l'operació de mig en mig deixant ben clar que el xic no tenia futur a Europa.

En esta situació artificial creada no se sap molt bé perquè, ni per qui, qui destaca es diu Ever Maximiliano David Banega, el nou director d'orquestra que ens hem trobat pel camí, i quasi sense voler. Tant buscar al nou Baraja pareix que té recompensa, curiosament el migcampista somiat ha resultat ser qui menys esperàvem. De les seues botes han eixit la immensa majoria dels gols marcats esta temporada en lliga, ja és possible vore en Mestalla canvis d'orientació que cauen al peu del company i no al quint amfiteatre.

I com en el futbol és estrany triomfar sense sort, e històries per a triar n'hi han, el nou Banega ha pogut mostrar-se gràcies a dos baixes importants en el centre del camp, perquè en cas contrari, o no estaria ací, o seria un dels deu canvis que els dijous té costum realitzar Emery.

Pregunta al aire, aquells que durant mesos ens han bombardejat amb la ruïnosa operació que resultà la de Banega, el alt cost i el desastre de president que ho va portar, si triomfa, canviaran el discurs per a dir-nos la gran operació que va ser, i lo ven fitxat que va estar?.

Que seguisca el tango.

3 comentaris:

hoeman ha dit...

Banega rules!!!

Juan Al ha dit...

Por lo visto la gente no recuerda que Alves no rascaba bola en el Sevilla cuando fue fichado. Hasta la tercera temporada no empezó despuntar.

Anònim ha dit...

y el piojo aquí triunfó al cuarto año, al quinto se fue. Por no hablar de Mendieta, otro que explotó tarde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...