4 d’ag. 2009

Si al traspàs de Silva.

Si, perquè tenim a Jordi Alba i la posició està més que coberta amb Mata, el propi Jordi i Vicente, jugador aprofitable per a omplir la multitud de minuts del fem que ofereixen les tres competicions en les que participa el València.

Si, perquè la posició de mitja punta o jugador de banda no és una posició fonamental en un equip i n'hi han carències vitals per cobrir que no es poden escometre per falta de liquide-sa.

Si, perquè Silva des del principi ha demostrat indiferència i poques ganes d'integrar les files del València. Ja a la seua tornada de Vigo després de la cessió es va negar a continuar, al·legant ofertes d'Arsenal i Barcelona que estava disposat a acceptar, soles una negociació maratoniana i tirant duta per Carboni, obtenint un sou de primer espasa per a un simple jugador de pedrera amb possibilitats, li va fer canviar d'opinió.

Si, perquè la seua implicació sempre ha sigut escassa i s'ha esborrat en repetides ocasions, curiosament sempre en partits marró en les ultimes temporades, a més el seu rendiment global no ha sigut massa superior al que han donat altres en el seu lloc, com Aimar, a pesar de posseir majors qualitats.

Si, sí l'oferta del United és certa i ofereixen un mínim de 30 milions d'euros, amb els quals es podrien apuntalar posicions vitals que l'equip té descobertes, com el mig-centre, impossibles d'abordar sinó és mitjançant una venda suculenta.

Si, perquè es va preferir quedar-se amb un davanter de 28 anys que ja ho ha donat tot en lloc de fer caixa i aprofitar l' última oportunitat d'aconseguir un gran traspàs per Vila.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...