10 d’ag. 2009

Farinós es reencarna en Michel.

Encara que sent jugadors diferents, en essència, Michel recorda i molt a aquell Farinós que va pujar del Mestalla i que ni curt ni mandrós li va furtar el baló al Burrito Ortega per a llançar un penal que no li varen deixar executar.

Tan poc donats a les bones notícies i a fets il·lusionants l'irrupció del 10 de Burjassot suposa un brot verd d'esperança e il·lusió en esta quasi crònica crisi de fe en la que es veu immers el valencianisme. Feia molt que no es veia córrer per Mestalla a un jugador que desprenguera tanta energia, il·lusió, desimboltura i vitalitat, qualitats que contagia a tot aquell present en l'estadi.

Mal faria Emery en no donar minuts de qualitat a Michel en l'esdevenidora temporada, cada volta que està sobre el camp, o que ix a ell, revoluciona el joc canviant per complet el partit. Des del seu debut la seua progressió ha anat en augment, mostrant una franca millora i maduresa tant en el seu joc com en la seua personalitat.

Dins del grup de futbolistes per formar, els hi ha que necessiten més temps i oportunitats, que busquen en forma de cessió, i els hi ha que necessiten responsabilitats i pressió que aconsegueixen amb la seua estada en el primer equip. Michel és dels pocs futbolistes en progressió que vénen curtits de cuna i als que no els fa falta emigrar lluny de casa en busca de formació.

Encara que tot el mont parega olorar a orengàn no cal perdre la perspectiva i la visió de la realitat, el primer pas cap a la corrupció d'un jugador és la perduda d'humilitat, i eixe aspecte en la formació de Michel és el que més cal cuidar, no seria ni la primera ni l'última promesa que es corrompeix després de donar els seus primers passos en el futbol. Principalment el seu entorn és qui ha d'exercir de protector i ser l'encarregat de recordar-li constantment, que malgrat tot, segueix sent el mateix xic de 21 anys de Burjassot que ha sigut sempre.

4 comentaris:

Juan Al ha dit...

Yo creo que le haría falta curtirse una temporada entera en un equipo que casi seguro vaya a descender

Sergio VCF ha dit...

Estoy con Little.
Que vuelva hecho un bombre.

De todas formas, si se queda va a contar con minutos y oportunidades.

V Molins ha dit...

En otra situación habría que cederlo, pero hoy por hoy Michel te da lo que no tienes: frescura e incorporaciones ofensivas de la segunda línea. Tiene que ser titular.

hoeman ha dit...

Molt dácord amb tu en la comparació. Crec que tenen una personalitat prou similar. I molta fam. A mes, sent el ferro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...