28 d’ag. 2009

Sense terme mig: Miku.

Pareix que ací no coneguem el terme mig. Després del partit d'ahir amb els corresponents tres gols del jove de la pedrera ja es comencen a escoltar i a vore fronts diferenciats. Estan els que ho comparen amb Negredo i els que ho qualifiquen de no tindre nivell per a jugar en primera. Etern debat en les graderies de Mestalla.

La facilitat amb la que es sentencia a certs jugadors, generalment sempre de la pedrera, és sorprenent, per contra, a altres que duen vivint anys de la sopa boba encara se'ls segueix justificant i defensant. A Gavilán no se li va tindre en compte que isquera d'una lesió de lligament creuat, després de dos encontres en els que va disputar 20 minuts se li va sentenciar com no apte. Al presumible titular per aquell temps encara se li espera….

Miku pot tenir moltes virtuts, i molts defectes, els típics d'un jugador en formació. Tan arriscat és alçar-lo com el nou Negredo com descartar-lo perquè si per a la practica del futbol en primera divisió. El Piojo va estar 3 anys a València fins que va explotar, i ningú abans de la seua eclosió es va imaginar que arribaria al nivell que va arribar, d'igual manera tenim el cas de Mendieta, un jugador que va madurar més lentament del normal.

Els hi ha amb talent precoç, i els que ho troben de forma tardana. Evidentment a Miku li fan falta minuts en primera, i ací no va a tindre molts. Per ficar-li tres al Stabaek ni és Negedro ni un jugador sense nivell per al primer equip. Com diamant en brut, primer cal polir-lo per a després poder qualificar-lo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...