25 d’ag. 2009

Quasi Tots van començar bé.

Prop de la quarta jornada d'algunes de les principals lligues europees i les coses no podrien anar millor per a quasi tots els equips als quals seguisc en dites lligues.

La sorpresa me l'ha donat el Tottenham, feia mil·lennis que el conjunt londinenc no començava una temporada tan bé, tres de tres, si no es torç a meitat camí les sensacions que desprenen els Spurs són magnifiques, no solament vencen, sinó que convencen. La seua faceta ofensiva és bestial en comparació a la majoria de conjunts de la Premier, un plànol que si dóna el rendiment que se li suposa caldrà contar amb el Tottenham per a tot. A més ha millorat i molt la faceta defensiva.. Fins i tot perdent a Zokora el centre del camp funciona millor que mai.

Lo que contínua sense agradar-me és el empecinament de Harry Redknap en no contar amb Pavlyuchenko, el millor jugador de la plantilla està sent marginat de forma descarada pel tècnic, és l'únic jugador convocat que encara no ha eixit ni a calfar, fins i tot el porter suplent davant la lesió de Gomes ja ha tingut minuts. Què li vorà a Crouch para descartar d'eixa forma a Roman?. La classe del rus supera en molt a la majoria de davanters de la Premier.



Altre que està com un tir és l'Hamburg, no esperava menys, set punts en tres jornades, i golejant. La plantilla que ha confeccionat Labbadia supera en molt a la de les ultimes campanyes. Diumenge passat va endossar un 2-4 al Wolfsburgo en l'Arena quasi sense despentinar-se. El 2-2 del Wolfs va ser un miratge, ja que el HSV podria haver golejat de forma estrepitosa de no ser per la mala punteria, pels pals, i per la sort del conjunt local. La superioritat del conjunt hanseàtic va ser total durant quasi tot l'encontre, la relaxació li costà l'empat.. Que va trencar als 3 minuts amb un gran gol de Mladen Petric a centre d'Elia.



Qui pareix haver ressuscitat és el Feyenoord, esta volta pareix la definitiva, tot a punta que en Rotterdam s'han cansat de fer el ridícul. Qui no alça cap és el Saint-Etienne, cuer, sense punts, i donant una imatge penosa. El passat cap de setmana va perdre a casa contra el Boulogne, un recent ascendit. La pretemporada del ASSE ha sigut estranya, fins a setmana i mitja de començar el campionat contava amb un excel·lent equip, adornat per Glenson Fernandes, un gran migcampista fitxat del Manchester City… però… en setmana i mitja es va desprendre de les seues principals figures… entre elles Gomis… molt es parla a França que el ASSE haurà de fitxar.. I poc es comenta en la ciutat minera… Compost i sense novia, la permanència pot posar-se cara si el club no llença de talonari ha falta d'una setmana per al tancament del mercat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...