13 d’ag. 2009

La Premier menys Premier que mai.

Este cap de setmana comença una nova temporada de la lliga més apassionant del planeta, l'única competició esportiva de clubs que supera en més de 1000 milions d'espectadors l'audiència televisiva a nivell mundial.

Este nou curs es caracteritza per la fugida d'estrelles, i per la concentració de les mateixes en un únic bloc, lluny va quedar el Chelsea d'Abramovic, que duu 4 temporades sense llençar de billetera, i el sempre milionari Manchester United amb els seus jugadors anunci. Ara els milionaris resideixen als peus de Main Road.

El United sempre és el United i amb pitjors plantilles ha sigut capaç d'aconseguir sonats èxits, però no hi ha dubte que la plantilla que dirigeix l' incombustible Ferguson aglutina menys talent que la passada campanya, fet que es pot atribuir al magistral encert de Sir Alex a l'hora de triar el moment exacte per a renovar els seus equips, no es pot negar que el bloc del United comença una nova era, el temps dirà si l'enèsim canvi de cicle portat a terme per Ferguson duu al seu United a les ja famoses 3 temporades de sequera lliguera o no.

El Chelsea contínua sumit en un immobilisme preocupant, per tercera temporada consecutiva contínua amb el mateix onze titular, sens dubte un dels factors determinants dels fracassos collits en els últims anys. L'única novetat, com ve sent habitual, està en la direcció tècnica, Ancelotti haurà de demostrar si a diferència dels seus antecessors és capaç de fer rendir a una plantilla que duu massa temps demanant a crits una renovació.

Tot apunta que enguany serà l'any del Manchester City, no solament per la gran plantilla que ha aconseguiu reunir a força de talonari, sinó per la situació en la qual es troben els grans de la Premier.. Un Manchester en ple canvi, un Chelsea que contínua estancat, un Liverpool que mai ha tingut massa talent, i un Arsenal que s'ha debilitat de forma preocupant.

Cap destacar el gran encert dels Sarraïns (nou malnom) a l'hora de triar les peces per a formar un gran equip. Mark Hughes ha aconseguit reunir als millors jugadors nacionals en el City, apuntalant les posicions vitals amb alguns dels millors estrangers que militaven en la lliga, com són Tèvez o Abdebayor.

En la conjuntura que pareix trobar-se el campionat anglès pot deixar lloc per al protagonisme a conjunts com el Tottenham, que quasi no ha fet incorporacions, Aston Vila, que reuneix un conjunt jove i de talent, i el Everton, un bloc infranquejable que contarà amb els serveis del brasiler JO. Com no hi ha mal que per bé no vinga, estem davant la Premier més igualada dels últims temps.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Yo directamente apuesto por el United y en segudo lugar por el L'pool (este es el año que le gusta a RB... plantilla más debilitada en teoría pero que le deja maniobrabilidad al quitarse de encima la presión de tener que ganar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...