19 de maig 2009

Nota sobre Emery

Bàsicament el que tenia que dir sobre Unai ja ho he dit, i el que em queda per dir ho diré quan , per a bé o per a mal, este equip deixe de tenir possibilitats reals d'alguna cosa. Bé és cert que la meua opinió sobre Emery sempre ha sigut la mateixa, mai, i mira que m'haguera agradat, he pogut decantar-me al seu favor o en la seua contra, n’hi han massa elements contaminants per a, segons la meua opinió, poder fer una valoració objectiva. Bé és cert que el de Hondarribia ha deixat més que clar que és un bon entrenador per a conjunts de mitja taula, sense objectius clars, ni pressions, on dona igual 3 que 33, en un conjunt d'exigències, amb un vestuari de pes, i altres condicionaments és un tècnic que naufraga, que tira de pes especific per por a les vaques sagrades, no té personalitat ni caràcter per a dirigir a un primer espasa, encara que coneixements per a fer-ho, al meu entendre, té.

Ara bé, els números i les estadístiques són demolidores, fredes i calculadores com un assassí silenciós. Tal volta alguns bons resultats van servir per a maquillar la trista realitat, mirem com es va guanyar a Santander, Gijón, Sevilla…etc, poc futbol, menys sistema, cap rigor tàctic, desastre defensiu, inexistent filosofia i molta qualitat en els metres finals.

Bé és sabuda la meua rotunda oposició a contractar entrenadors novells, amb escàs bagatge en primera. Utilitzant els arguments d'aquells que enalteixen entrenadors pel mero fet de ser joves, guapets, i mig simpàtics, sense analitzar altres condicionaments, els dic que mirem a Hugo Sánchez, gran entrenador, erudit balompédic.. el Mexicà té en la jornada 36 a l'Almeria 10º amb 46 punts… el mateix equip d’Emery, estava en la jornada 36 de la temporada passada també en la mateixa situació, amb tres punts més, ara, la diferència és que aquell Almeria va acabar amb 52 , amb una derrota i una victòria en les dos ultimes jornades… si l'Almeria d'Hugo Sánchez, guanyara en les dos jornades restants… igualaria la temporada d’Unai en quant a números, sent el Mexicà entrenador de l'Almeria solés des de Gener. Que, Ho fitxem?

1 comentari:

Juan Al ha dit...

sí, sí que lo fichen y cuando lo cesen que se despida de la afición dando volteretas :P:P:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...