7 de gen. 2009

Entrepà d'ones.

Hui la SER o no SER ens ha tornat a delectar amb l'especialitat de la casa, l'Apocalipsi està ací, la fi del món ha arribat, anem a morir… damunt m'he berenat una notícia on s'apuntava que s'ha descobert que la nostra galàxia es desplaça al doble de velocitat del que es creia, uns 965 mil quilòmetres per hora, quasi res, lo que augmenta les possibilitats de col·lisió amb la nostra galàxia veïna... Però això ha de passar d'ací ha tant temps, que dubte que la vida en la terra puga aguantar tants centenars de milers de quintillons d'anys… una llàstima, Ratin de los bosques no tindrà a ningú al que poder taladrar amb la seua exclusiva de que el VCF haurà desaparegut com va avançar la Cadena Ser.

Lo curiós del berenar radiofònic és el concepte “que està passant”, perquè un després de dinar, si, jo dine les 13h., que passa, tinc horari europeu, m'he posat al Solerista major del regne, i estava soltant algunes coses curioses, tals com que li donava igual les parcel·les i el futur econòmic del VCF perquè les parcel·les estaven venudes pràcticament i el futur econòmic més o menys podria anar tirant sense més sobresalts als que estem acostumats. Lo curiós és la coincidència entre Ratin de los Bosques i Solerin de perpinyá.

Solerin ha dit que ens han estat, diguem, mentint un poc, i que estos mesos han passat coses interessants entre bambalines, per a acabar soltant un “m'agradaria saber qui és l'amo real del VCF, el de veritat”. Hores més tard la ratita presumida ha dit que Soler s'estava movent en les ombres, esta volta, estrany en ell, no li ha exigit que regale les seues accions a un euro.

curiós, anit vaig llegir una notícia que deia que un dels inversors als quals va enganyar Agag para embarcar-lo en eixa estranya aventura del Queens Park Rangers, un hindú multimilionari del metall, que doblega en fortuna a Abramovic, al dels bons temps, no al d'ara, estava pensant en eixir del Queens i començar la seua carrera de magnat futbolístic per lliure. Mira que si ens han donat una exclusiva mundial sense fer ni una sola concreció?... si al final els periolistos estos seràn listos de veritat.!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...