6 de gen. 2009

El Tottenham a per la quinta Carling. !

Amb un peu en la final !. El Tottenham s'ha desfet del modest Barnley per 4-1 amb golàs inclòs del rus Pauvlyuchenko. Els visitants es van avançar contra tot pronòstic al quart d'hora amb un gol de Martin Paterson. La reacció dels spurs no es va fer esperar, als cinc minuts el cap de Michael Dawson va posar l'empat a un en el marcador. La superioritat del conjunt capitalí la va confirmar Jamie O'hara amb el 2-1, seguit d'un esplèndid gol del rus Pavlyuchenko. El marcador ho va tancar un gol en pròpia porta de Michael Duff. White Hare Leane va acomiadar als seus celebrant per anticipat la classificació per a la final que es celebrarà el pròxim 2 de febrer en Wembley i a la qual encara opten Manchester i Derby County.