15 de gen. 2009

El VCF d' Emery a lo Werder Bremen de Thomas Schaaf.

No hi ha equip més boig e imprevisible que el Werder Bremen. Thomas Schaaf ha implantat un sistema de joc que molts titllen de suïcida. Va ser campió amb el Werder de Ailton, Klasnic, Micoud..etc un equip que va conjuntar una sèrie de jugadors d'edat mitjana en ple zenit de les seues carreres. No obstant això són més els títols perduts que els èxits. A causa de la seua debilitat defensiva i al seu joc extremadament obert fa que mai un partit amb el Bremen pel mig es puga donar per acabat fins que l'arbitre xiule el final. Schaaf ha aconseguit un vistós i alegre Werder però feble a l'hora de la batalla, és acusat reiteradament d'haver perdut dos campionats de lliga que el seu equip tenia guanyats i de no saber competir.

Els mals d'Emery poden augurar una espècie de Werder Bremen a la vora del mediterrani. Sabrà comprendre la filosofia d'Emery l'exigent afició valencianista? Podrà Mestalla suportar continuades pèrdues de punts que ja es donaven per sumats per plantejar partits extremadament oberts sense control algun sobre ells? Acostumats a l'alta competitivitat i a l'èxit més o menys continuat, caldrà vore el grau de paciència de Mestalla després de vore amb certa continuïtat presenciar partits tan incerts com una partida a la ruleta russa, on la victòria o la derrota depenga de la sort o l' infortuni cara a porta dels davanters.


Les crítiques a Emery han sigut escasses però sagnants, partits com el del Vila-real és un clar exemple de lo que ens espera, no sempre estarà Albelda de lateral dret que debilite la retaguàrdia, però sempre existirà un altíssim risc de derrota o remuntada. Anteposarà Mestalla l'espectacle al resultat? Anteriorment va saber fer la transició del futbol al resultat, degut més als èxits que va donar que a altra cosa, caldrà vore si l'espectacle sense èxit passa de la general acceptació ha la hirient desesperació. Confesse que com espectador este futbol m'agrada, i m'agrada per no sentir, veig espectacle, com una pel·lícula, quan es tracta d'un espectacle amb sentiment, em fa mal, si fóra argentí em titllarien de Bilardista, mentre es guanye…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...