22 de maig 2010

Vale a pena ficar de olho nesse blog

Coses que té Internet. Al poc tems d'irrompre el fenomen blog en la red van nàixer una sèrie d'iniciatives i cadenes entre blogers, formes de donar a conèixer menuts però interessants racons en la blogosfera que no contaven amb massa repercussió en la xarxa, a pesar de ser llocs de sobrada qualitat e interès. Així va sorgir açò de “Val la pena pegar una miradeta a este blog” . Els agraciats a més de contar amb un bon altaveu per a atraure nous lectors, té la potestat de sumar-se al carro i recomanar 10 blogs més segons el seu criteri, independentment que la temàtica no coincidisca amb la del seu ni entre si.

Tasca difícil, i complicada, no sempre vas a quedar bé amb tot el món. Este menut reducte de reflexions rares i estridents ha sigut agraciat amb el famós segell per part de la gent de Vent d Cabylia. Així que ara em toca a mi soltar esta menuda explicació de la falla per a que comprengau de que va l'assumpte. Sense més rotllos, que per a rajoles n'hi ha més dies que llonganisses, ací deixe els meus:

City Ground: Sempre interessant. Un blog enfocat al Nottingham Forest que conta amb extraordinaris complements. La millor forma de conèixer el futbol anglès fora del món Premier League.

Últimes vesprades a Mestalla: Amb la pinta que té l'assumpte del nou estadi pot fer que el títol acabe canviant-se per “eternes vesprades a Mestalla. Un esplèndid blog que no es pot perdre cap valencianista. El seu esperit és el d'arreplegar eixes menudes anècdotes i vivències que han marcat d'alguna forma la vida dels aficionats que han acudit , assíduament o de forma esporàdica, al vell santuari valencianista. Una joia.

El Valencia en el recuerdo: Menut bagul en la xarxa dedicat al VCF. Relats històrics sobre el passat valencianista. D'obligada lectura per a conèixer més en profunditat els secrets d'estos 91 anys de vida del club.

En este banco: Tan vell com nou. A pesar de dur molt en la xarxa, fa poc que va ressuscitar. Doneu-li temps i visites. Un jove Valencianista establit a Roma (crec que no li cau molt bé eixa ciutat) li dóna un enfocament a l'actualitat del club des de les seues vivències d'infància.

Sentimentche.com: multiblog que arreplega les opinions de diversos aficionats, cúmul d'experiències que conta amb un fòrum d'opinió, matriu que va donar naixement al blog. D'obligada visita per als que fugen de la immaduresa i les opinions basades en el forofisme. Jo he eixit d'allà, i allà continue.

El Blog de Checheche: La serietat no té cabuda en este menut racó de sàtira Valencianí. Divertit blog (té web) on se li dóna la volta a la realitat de l'entorn (el mateix que li xupla un ou a Baraja), entre gràcia i gràcia peguen uns rajes espectaculars... de complida lectura si es vol començar el dia amb un somriure.. i si no també.

Desde Anfield: Basat en el mite del Liverpool i la seua sempre extensa e interessant història. Relats sobre el futbol gran (Premier League) de hui i d'ahir, sense oblidar-se del dia a dia.

La Boca del Lobo: Menteix quan diu "que escribe ladrillos", si lo seu són "ladrillos", lo meu són blocs de formigó armat amb les grosses de Gurrutxaga botant damunt. Llevant eixe menut detall, val la pena llegir al Llop, sempre aprens alguna cosa discutint amb ell.

De Nit: *Doctor mexicà amic de Fran Guaita i del director de EFE en València, fan de les manifestacions nipones en centres comercials contra Soler, admirador dels crítics de Fernandes i Albeldista recalcitrant*. Ho té tot el xic, però és bona persona i solta versats punts de vista purament futbolístics.



* és ironia barrejada amb humor, no creem accidents diplomàtics per un mal entès.

3 comentaris:

Lobo ha dit...

Gracias por incluirme, xatín, debe ser solidaridad entre ladrilleros. No conocía "en este banco", me lo apunto y lo incluyo en mi lista.

Esteban Fernández ha dit...

Ya te lo he dicho en twitter, me siento halagado!

Un saludo!!

Juan Al ha dit...

El Blog de Checheche: La serietat no té cabuda en este menut racó de sàtira Valencianí. Divertit blog (té web) on se li dóna la volta a la realitat de l'entorn (el mateix que li xupla un ou a Baraja), entre gràcia i gràcia peguen uns rajes espectaculars... de complida lectura si es vol començar el dia amb un somriure.. i si no també.

jojojo o acabar la noche bonico!!!

Ale gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...