13 de maig 2010

Mort als mediocres.

Qüestió d'estils. Uns celebren títols europeus, i altres tercers llocs, alguna cosa en comú n'hi ha entre ambdós accions, que les dos parts, es prenen l'aconseguit com una fita històrica sense precedents. Mentre l'Atlètic de Madrid farà caixa venent centenars de productes commemoratius per la consecució de l'Europa League, les paupèrrimes e insípides tendes del València, les poques que han sobreviscut al pla d'ajustament del futur premi nobel d'economia, també faran el seu agost amb el merchandaising corresponent, com campions del tercer lloc que som. En alguna cosa havíem de discrepar, per estes terres no haurà visita a la basílica ni a les institucions, però no per falta de ganes, sinó per absències. Polítics i religiosos col·lapsen els jutjats per tindre les mans massa llargues.

El futbol fa justícia. Quique no cessa en la seua progressió i ambiciona superar a Mourinho en temps rècord. Ja va ser campió del quart lloc amb el València en dos ocasions, ens va dur al subcampionat de les semifinals de la champions, i anit, va alçar altra copa més que afegir al seu palmarès, no sense abans haver donat una lliçó de futbol en els 1/4 de final contra el seu ex-equip. Ens alegrem per ell, un tipo majo que es mereix tot lo bo i més. En temps de calors vénen els rumors, amb un endeutat Atlètic serà difícil retindre al míster, el Liverpool s'ha fixat en l'ex del Pegaso per a ocupar la banqueta si Benítez emigra al país de la bota.

No tot tenia que ser de color de rosa. Algú ha comès la insensatesa de gastar-se 4 milions d'euros en un mig-campista defensiu. Cessament immediat per a l'autor. Han gosat malgastar una quantitat de diners ingents en un suplent d'Albelda. Altre jugador que encaixar en el lateral dret o en la defensa, no aprenem. En temps d'avorriment, caldrà indagar en la vida del turc per a trobar l'adjectiu desqualificatiu més adequat que puguem utilitzar per a sentenciar-lo. Encara que ser turc i no conèixer les falles ja és motiu suficient com per a ser carn de canó. Amb creïlles se'l mengen.

Idea. Vist que el simpàtic St.Pauli ha signat amb una empresa de productes eròtics, llançant una línia de preservatius amb l'emblema del club, el nostre candidat al premi nobel d'economia deuria prendre nota. La mamella de Zigic podria vendre's com joguet sexual. L'èxit de vendes està assegurat. Cal traure diners de baix les pedres... del nou Mestalla. Que pensarà Olivas, quan conega que el Tottenham a través de la seua fundació, ha aconseguit 500 milions d'euros per a finançar la construcció del seu nou estadi, que començarà al setembre?. I sense crèdits bancaris, ni venda de parcel·les.

Topal pa lo que hay que ver.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Zoltal bonico, se llama Zotal y no Topal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...