2 de des. 2009

Ser Vicente i tindre amics.





















Ser un lesionat de llarga durada en el València sempre ha sigut dur. Llevat si et dius Vicente. Si eres brasiler , et dius Edu, i un metge t'opera del genoll, però no el deixa net, provocant una demora en el termini de recuperació, passes directament a la llista de sospitosos. Segurament t'acusen d'haver estat en Brasil ballant samba de 8 del matí a 5 de la matinada. Per descomptat la teua honradesa serà posada en dubte, passes directament a ser un lladre i un pocavergonya, tot per no dir-te Vicente.

La cosa empitjora si en lloc de ser brasiler eres portuguès, i negre. Directament la teua vida es converteix en un malson digne de Elm Street. No té cap importància que el teu menisc, destrossat per tres parts, es ressenta i durant la pretemporada es reproduïsca la teua lesió, agreujant la dolència inicial. Per no cridar-te Vicente, els parts mèdics, les proves, i tota classe de documents científics que avalen el teu problema són paper banyat, simplement estàs lesionat perquè vols, perquè eres un lladre, i per ballar sobre un cafè que canta.. encara que ja hagen tancat el local fa anys.

Però no hi ha res pitjor que ser basc, lateral esquerre i superar una lesió de dos anys en el cartílag que ha retirat a més d'un esportista d'elit. El teu problema és que no et dius Vicente i no tens amics. Directament passes a ser el ninot del pim-pam-pum, objecte de les critiques feridores i grotesques. Que més dóna que un que es diu Vicente guanye més que tu, tinga més anys de contracte que tu i que ningú sàpiga que li passa. Que en cinc anys duga cinc-cents metges i cada temporada empitjore del que siga que tinga, no és problema, ni motiu per a dubtar d'ell, el roin eres tu, per no dir-te Vicente. A fotre's.

Cridar-se Vicente en el València és una ganga. Ningú parla de tu, a pesar d'haver motius suficients com per a rescindir-te el contracte, ningú es preocupa de tu, a pesar que no estàs ni per a jugar en el filial, tot el món t'ha oblidat, per trist que siga, mentre les ires i les enquines es dirigeixen cap a altres, que són els que s'inventen lesions, a diferència de Vicente, pobre xic.

Com eres Vicente, són els altres els que ixen per les nits per a tancar tot PUB existent, cosa que Vicente no fa, encara que es passe més hores en un que a Paterna recuperant-se. A més són altres els únics que cobren, molt i bé, cosa que no fa Vicente, que fa cin anys va renunciar als seus 2,8 nets més primes en un contracte de 7 temporades.

Cridar-te Vicente té molts avantatges, pots fer el que vulgues, fins a canviar de lesió cinc vegades en tres mesos per a justificar un atracament a mà armada. Però perquè anem a centrar-nos en el punyal de Benicalap, ! per déu! , es diu Vicente, i ell no furta, ni és un pocavergonya com els altres, que es lesionen a posta, no com ell. Pobre Vicente, i que roin és Del Horno, eixe si que és un pocavergonya, cal tirar-lo d'ací. Amunt Vicente.

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

En esta vida no hay nada como tener amigos.

Anònim ha dit...

Ya. Claro. Comparemos también las trayectorias de todos los citados y valoremos lo que uno ha aportado y lo que NO han aportado jamás ninguno de los mencionados.

A Vicente al menos le debemos algunos de los mejores momentos vividos como valencianistas. De los otros no recuerdo ni el latigazo. Quizás por eso se le consienta más. Y no por simple nepotismo.

THB ha dit...

@anonimo: creo que te confundes, no se han comparado futbolisticamente entre ellos, ni siquiera se ha hablado de su valía como futbolistas.

Lo que hiciera Vicente hace 5 años es historia. Ya está jugado, pagado y cobrado. Si te parece fichamos a Pele, que también dio mucho.

A un jugador hay que valorarlo por lo que te puede dar, no por lo que ya te ha dado. Y la situación de Vicente es tapada a conciencia, mientras se tira bilis contra otros jugadores poniendo en duda su profesionalidad y hasta sus lesiones.

Se trata de ser justos, a mi tampoco me gusta Del Horno, pero no me parece bien que a este se le destripa mediaticamente todos los días y siempre que hay oportunidad, mientras del otro nadie dice nada, y ya estamos en diciembre, y solo entrena, y no todos los días acaba el entrenamiento.

Además Vicente tiene un agravante, lleva 5 años lesionado.... y está peor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...