11 d’oct. 2009

La setmana del "ai mare..."
























Si el valencianista de per si ja és negatiu i pessimista davant l'adversitat, soles li faltava trobar-se en la setmana del gran clàssic amb el seu millor jugador lesionat i amb l'únic que pot ocupar el pivot defensiu amb garanties d'acompanyant en la lesió.

Des de la caiguda del bloc, que no del mur, ahi contínua l'autògraf de cement de l'holandès alcohòlic, el VCF mai ha vençut al Barça, i no solament això, excepte la passada campanya a casa i en la copa del Rei amb anterioritat, vam eixir estrepitosament golejats dels diferents enfrontaments.

Ja que estem en situació, s'obri la veda, la setmana del “'hay mare” no ha fet més que començar. La virulència de les campanyes ara dirigides en pro de la titularitat del friend augmentarà, l'holandès, recordem intrèpids infidels, no té nivell ni per al Mestalleta. Ja tenim titular.

Com el “ai mare” ira in-crescendo conforme ens llevem de damunt la modorra que ens va portar el pont i lo del friend ja ho tenim solucionat, tocarà DEFCON 5. El "ai mare" versió Villa. Ens recordaran a força de portades i titulars les sorprenents dots de recuperació del xic, que com rèptil que es, pot regenerar la part ferida a la perfecció, i en un plis-plas.

Nocives poden ser les conseqüències. Com acostumats que ens tenen, o estem, a no saber viure més enllà del 2+2 són 4, el cagometre pot rebentar, i de pas endur-se al Guaje un parell de setmanetes més per fer la de Quique aquell dia del R.Madrid. Per si no ho tenien clar, obliden-se de mirar cap altre costat, aquells que pressionaran amb el "hay mare", es llançaran al coll del pipiolo euskaldun si accedeix, ja es trenque el xiquet o el friend faça el ridícul de la seua vida ( i de pas el València.) Com si no els coneguérem.

Com Emery no és de Bilbao, però si de l'extraradi, segur que es passa per la entre-cama lo que els seus col·legues de copes en Els Animes i Canovas li graven amb la taladradora, este home, estudiós del futbol i pensador, ja ha de tindre des del diumenge d'autos (Santander) clarinete l'alineació i la tàctica , menut és ell, i menuts són els que li intenten influenciar.

S'equivocaria l'erudit del futbol si no aposta per la confiança. Maduro l'any passat de central, encarant en carrera a Messi, Iniesta i Etoo va fer un gran treball, en la seua posició natural no te perquè errar, i menys tenint les esquenes cobertes. Altra equivocació seria menejar l'equip s'encer per a donar cabuda al imposat, amb trivot, o deixar al equip sense referencia davant per la creuada que porta amb Zigic.

Emery o te tan fàcil com complicat, repetir el plantejament de l'any passat ja te fa guanyar molt, trair-lo per contentar als mateixos de sempre seria eixir a jugar el partit perdent 1-0. En tot cas siga qui siga la solució, el partit del dissabte serà dur i disputat, perquè a diferencia dels altres, estos partits si que es treballen en Paterna durant la setmana, i es nota.

ai mare…

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

jojojo Maduro en su puesto real de mediocentro???? anda ya, ni de coña lo veremos

Anònim ha dit...

Hoy me he reído escuchando algunos medios y tertulias, joder ni haciéndolo adrede, ya han salido los de "Villa esta hecho de otra pasta..etc".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...