23 d’oct. 2009

La maleida copa del 2008.




















- Agustín Morera torna a reaparèixer en l'actualitat valencianista, i no es per a tornar de president, per a tranquil·litat dels fidels llepadors del règim. El florer més famós després del que apareix en els gira-sols de Van Gogh a aparegut este matí per Paterna per a entregar premis a molts dels integrants del planter. I es que encara que estiga segrestada, anul·lada, amagada i repudiada, un tal 16 d'Abril de 2008 este equip va ser campió de Copa, i com acte protocol·lari, no difós pel club, amagat com la copa que no alçaren els amics, el president en vigor d'aquella fita a fet entrega dels rellotges corresponents als jugadors que varen formar part d'aquell equip. Després de dos anys, com marca el protocol. ¿Albelda tindrà rellotge, o al igual que la copa, se l'hauran amagat?.

- Com estem amb presidents, continuem. Yo-rente (Bau copyright) va tornar a traure de passeig la llengua després del enèsim ridícul europeu en l'era Emery. Es veu que la tensió entre l'executiu a sou de la nostra caixa amiga i l'entrenador es palpable, ja n'hi ha que ha tingut el valor de dir en directe en TV que Emery no continuarà. Per a seguir la tradició, no es pot descartar que el substitut de basc siga un friend. Tenen llista d'espera i tot.

- Andreu Fajardo, altre friend, sense tallar-se un pel va soltar en els micròfons de la cadena SER el passat dimecres que l'únic que ha fet el VCF amb la solució de la fundació es endeutar-se en 74 milions més, l'assessor extern econòmic del club va afirmar que tal quantitat la va a tindre que tornar íntegrament el club, i que la nomenada solució no es tal. No per dir la crua veritat es noticia, si que ho es que ho diga un dels instigadors de la mentida. Sempre es positiu restregar-li per la cara als crèduls i aplaudidors de l'estafa la veritat.

- Quique Flores torna al futbol. El tècnic que va eixir a patades de Lisboa i quasi de Mestalla, entrenara al Atlètic de Madrid. Es una bona noticia per a molta gent. Arizmendi podrà tornar al seu club d'origen, podent mantindre la mitja de canviar d'equip cada 2 temporades. Luis Garcia podrà abandonar l'ostracisme que viu en l'Espanyol i viatjar a un gran. Reyes per segon any consecutiu viurà una segona joventut, inclús Vicente podria tornar a disfrutar del futbol abandonant el València, eixe club que el lesiona aposta, segur amb Quique i tenint a la porta de casa al doctor de la meseta es posa be en 2 mesos. També guanya el VCF, molts jugadors que no tenen eixida poden ser objecte de desig de Flores.... Hugo Viana (va renovar per la seua petició) Zigic (capritx seu) Fernandes....etc. Lo que no canvia es la bona premsa que te, llegint els perfils que li han fet en la premsa madrilenya acabes tenint dubtes de si el nou mister del Atletico es Mourinho o Benítez.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

¿Y Helguera podrá volver al fútbol activo? Por supuesto por delante de él hará de mediocentro Casquero...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...