6 d’oct. 2009

I lo de Villa qui ho paga?

Si havia algú que pensara que Villa era irrompible i que el seu físic aguantaria estoic la disputa de tants partits de forma consecutiva, alguns de difícil justificació, el diumenge passat se li cauria la bena dels ulls.

Podem donar gràcies que haja durat tant, perquè l'estrès al que està sotmès constantment el seu físic ha aguantat més del normal. Villa viu desubicat, fins a l'arribada de l'Eurocopa el xic ha rendit per a res allà on ha estat, ha destacat en equips mediocres, és la gota de glamur d'una trouppe desarrapada.

I per això paga les conseqüències, ser el bo en equips roïns comporta jugar fins en els bolos publicitaris. Quan fa crack, arriben els laments, les pors i les paranoies, però mentre el jugador es crema en amistosos delirants, partits mediocres i en nits risibles tot el món aplaudeix. La lesió ens evitara vore amb els nostres propis ulls altra demostració del que s'ha dit, ja que com sempre, l'asturià seria de la partida, i durant els 90 minuts, contra potències mundials com Armènia.

Mala sort per a qui li paga, que també és culpable de la situació. El pobre Villa ha hagut de patir durant la seua carrera a entrenadors mediocres, poregosos e influenciables, que mai han mirat pel bé del jugador protagonitzant una lamentable gestió del grup en detriment seu. Li passa per ser el bo en un equip molt roin. Ara vénen les suors fredes. Bastant tindrem amb que recuperen bé al jugador, i no ens llencen de manual de mal entrenador, forçant al futbolista per a aplacar pors típiques de covards sense fonament.

Per suposat, que quan torne, tornarà a jugar fins en somnis, no siga cosa que...

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

Esto no puede pillar a nadie por sorpresa porque Villa se lesiona varias veces cada temporada

Anònim ha dit...

Villa nunca se ha lesionado de una rotura, solo 1 vez, anteriormente eran sobre cargas o contracturas que le obligaban a parar 1 partido o 2 por precaución para no romperse.

Esta es la primera vez en 3 años que se ha roto de verdad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...