22 de set. 2009

Villalonga, "el bigotes" i Vicent Soriano.

- Érem pocs i va parir elconfidencial.com. Segons el rotatiu digital Camps està disposat a carregar-se a tot aquell que estiga relacionat amb Orange Market directa o indirectament. La gràcia és que ell no s'auto-destituirà.Què té que vore açò amb el València?, segons la popular web periodística, Társilo Piles és un dels afíns al bigotes, i els seus dies al capdavant de la fundació del València, per ordre de Camps, podrien estar contats.

- I no solament elconfidencial.com ha posat en la picota a Társilo, el nostre amic Villalonga també entra en el joc. Segons el citat rotatiu alguns integrants de l'equip que pretenia introduir el ex de telefònica en el València era gent de Gürtel , entre ells es trobava el bigotes… , seria eixa la veritable causa del sobtat adéu del telefònic Villalonga?. Volien utilitzar al València per a blanquejar els més de mil milions d'euros dormits en paradisos fiscals?… són ells Dalport?.

- Si faltava alguna cosa per a que açò acabara pareixent un documental de la 2 sobre fauna i flora valencianí, apareix Soriano. Hui al costat del seu manporrero mediàtic s'ha fet un rentat de cara tan indigne com vomitiu. Qui escriu té la costum d'estar a eixes hores en el gimnàs tonificant el seu fibrat cos serrà, conforme augmentava la desvergonya de l'entrevista pujaven les pulsacions, puc afirmar que la meua salut coronària s'ha vist en perill. El resum de l'entrevista és molt simple, Soriano és déu, una bona persona, un capdavanter de l'esperit valencianista i víctima de les circumstàncies. Si esperàveu altra cosa sent decebre-vos, és la SER i és Morata, un mantingut que viu de posar la mà. Quan van repartir la dignitat, ell ja es trobava tancant pactes i tramant estratègies per a engrossir el seu compte d'explotació. Aixina són els hipòcrites. Tornarà a posar a parir a tot aquell mitjà que va entrevistar a Víctor Vicente?.

3 comentaris:

V Molins ha dit...

Jojojo. Enorme la última pregunta.

Y el bigotes, no te olvides, fue parte protagonista en la rueda de prensa babosa de Villalonga en Mestalla. Estaba debajo del estrado y era al que Villalonga miraba en los momentos importantes.

Juan Al ha dit...

Pues ahora además de bigotes es barbudo... a esta paso salpicarán a Marianico el breve :P:P:P:P

Valencia y che ha dit...

che, si es marrón i fa mala olor...

ací no eixim d'una i ja estem en un altra, però es que amb aquesta gentola de per mitg no es pot esperar res millor.

El dia que esclate tot de veritat mes de u i mes de dos hauran d'amagar-se baix del llit i no tornar a traure el cap en la vida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...