13 de set. 2009

Responsabilitats compartides.

Inaugurem setmana amb les últimes repliques d'un tèrbol estiu. La junta d'accionistes que mitjançant requeriment notarial va demanar la fantasmagòrica societat off-shore uruguaia segur que eclipsarà el debut europeu del Dijous i les possibles conseqüències de la jornada dominical.

La rumorología apunta a que la junta pot presentar-se calenteta, amb el ínclit dandi argentí de cos present inclòs. També s'apunta que el consell es guarda altre as en la màniga, mercè del més de milió d'accions en el seu poder. Si el ex agent del servei secret argentí posa contra les cordes als regentes de la caixa amiga , estos podrien fer valdre el seu poderío accionarial per a presentar una acció de responsabilitat sobre la fallida administració Soriano. Tota una declaració d'intencions.

Atès que tant en l'ordre del dia, com les represàlies que pretenen emprendre els actuals gestors contra el seu esperpèntic opositor poden acabar en peticions de responsabilitat, no estaria de més que algun dels presents estenguera estes peticions a tots els responsables, directes e indirectes dels dos anys més patètics de la història del club.

Aquells que callaven i miraven cap altre costat, els que auparen al poder al Tigre de Puçol i ens van delectar amb una beatificació de la seua gestió. Als que pressionaven a favor de futbolistes amics en nom de renovacions. Als que ordiren una campanya d'assetjament contra un club per que es va apartar a un jugador de la plantilla. Als que van presentar demandes. Als que van enganyar a l'afició a base de maquillatge barat utilitzant el seu púlpit mediàtic. A tots ells, també caldria demanar responsabilitats.

Al igual que als prohomes de cop en pit que van vendre les seues accions a preu d'or mirant exclusivament per les seues butxaques. I a tots aquells lacrimògens que ara enarboren la bandera de la innocència després de la seua fallida cessió d'accions a l'espantall Dalport.

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

Esa responsabilidad ya se cobra día a día con la pérdida de oyentes/lectores/audiencia

Anònim ha dit...

eso de perder oyentes pasaba antes. Ahora algunos les sirve para ser jefe de prensa a razón de 35 mil al año y a otro para ser el HOLA del presidente.

Lobo ha dit...

Uno de los máximos responsables de aupar y mantener en el poder a Soriano es hoy por hoy el director de comunicación del Valencia, Damiá Vidagany, que impuso un código de silencio y metió a todos sus excompañeros de la prensa en vereda para que callaran y asintieran, hasta que las palpables evidencias les hicieron cambiar el discurso. Y ahí sigue el tío, tranquilamente, cobrando la intemerata, supongo, cambiando de chaqueta sin problemas, defrendiendo lo que antes criticaba, viendo los partidos desde el banquillo y ejerciendo su influencia sobre la prensa, que es lo que se espera de él. Un trepa en toda regla. Ande yo caliente y ríase la gente. Y al Valencia que le peten.

Es indigno que semejante personaje, que ha hecho mucho daño al Valencia, siga ahí y siga cobrando del club.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...