9 de set. 2009

Opereta

Per molts dubtes que deixara en l'aire, ressuscitar morts mai porta res positiu, per tant per inesperat i per poc productiu a estes altures de la història no cap perdre el temps en preguntes que mai tindran resposta per part dels protagonistes. El rebuig i el menyspreu popular són penes justes i acords al nivell del despropòsit que va protagonitzar Soriano en la seua ultima aventura uruguaia.

Al pas de l'actualitat cabria començar a preguntar als capdavanters de la nova febre democratitzadora per alguns aspectes, que conforme passen els dies van deixant un reguer de dubtes, preguntes sense resposta i algun que altre aroma més propi d'abocadors industrials que dels pomposos paradisos celestials que últimament tan descaradament ens venen.

El nivell de contradiccions i canvis de rumb pareix virar al ritme que creix l'entusiasme pel poder indefinit en les ments dels autors materials del procés oligàrquic que tan demagoga com audaçment venen al pópulo sense cap rubor. En mesos hem assistit a un joc de mentides i mitges veritats tan simples i poc estructurades que prompte han quedat en dubte. Els potents inversors que ens portava la nostra caixa amiga van quedar en somni d'estiu. Prompte ens van vendre a una simpàtica jardinera com la primera d'eixe tupid grup de potenciables. Sense contemplacions van acabar amb ella aquells que la van posar en la primera línia de l'actualitat amb altre viratge en les pretensions del poder establit.

L'última de la santa institució, independent on les haja, encara que no s'ho crega ni qui va encunyar la frase, és reservar-se, mínim, el 51% de l'accionariat per part d'eixos patrons que afirmen no tindre amo ni designi. Sin-Eddie. Ací és on tota ment pensant amb moltes preguntes que fer comença a preguntar-se on va quedar aquell discurs catastrofista que a foc ens van gravar durant mesos en les nostres temeroses consciències.

Com fidel creient d'una ampliació de capital que creia necessària, confesse que a cada pas que es dóna el nivell de brutícia en la meua consciència augmenta. Em congratula observar com els gerifaltes de Savia Nueva, tan criticats per mi en altres moments, s'han postulat com la principal veu discordant al tejemaneje de la fundació. Curiós quant menys que els inspiradors de la solució eterna ara es revelen contra la prostitució de la seua idea originària.

I no és per a menys. Ja que sent el club qui ha de pagar un crèdit a una fundació que es fa dir independent, On van a quedar els 92 milions d'una ampliació venuda com vital, si es tindrà que pagar 40 o 50 milions d'un crèdit que va servir per a fer-se amb el poder a esta institució?. Al final del camí el desembors realitzat per l'aficcionat és el capital real que queda en les arques del club. Per tant era tan vital esta ampliació?. O el que es pretenia era quedar-se el club sense posar ni un?. Espere que l'ultima pregunta no siga la guanyadora.

Fidel Castro va enderrocar a un dictador per a erigir-se en lo mateix contra lo que va lluitar. Estem en el moment de començar a preguntar i molt seriosament als responsables de la falla de que va açò.

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

Error al final... Fidel es el dictador único, aquí se quiere que haya unos pocos dictadorzuelos :P:P

Drakul ha dit...

Vorem vom va tot. De fet, queda raro que la fundació del Valencia siga la propietaria del Valencia i que no quede massa clar que hi ha que fer per a formar part de eixa fundació.

Si de ací en avant democratitzen el club venent paquets menuts, serà de puta mare. Si es perpetuen en el carrec i es guanyen un bon jornal a costa del Valencia, serà per botarli foc a tots. Hi ha que esperar.

THB ha dit...

Es un fet que Llorente controla la fundació i el club. jo es que tinc molts dubtes en este tema i pense en lo pitjor.

Amés no se que democràcia van a fer si la fundació es queda el 51% que tindrà que pagar el València.

sense classe alta en el mapa accionarial , posats a creure en democràcies, que classe de candidats van a presentar-sa cada quatre anys?... més Fernando Palos, aquell cambrer d'hotel...

PD: Drakulin que passa que no paren d'arribar-me mails de sentiment en blanc?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...