3 de set. 2009

A falta de fútbol buenas son tortas.

- Poca roba està pagant els excessos financers d'altres. Si no va haver prou amb el tancament d'algunes tendes oficials, i les corresponents retallades de personal en les supervivents, ara li toca el torn al personal civil de Pintor Monleón i Paterna. El Call-Center del club ha reduït a la meitat la seua plantilla, i a Paterna tot aquell que ha volgut conservar el seu lloc de treball ha tingut que renunciar a la seua condició de mileurista. Em pregunte si no s'estalviaria més eliminant els 900 mil euros anuals que li costa al club pagar els sous a Llorente i Gómez.

- El poder de Pelatum s'estén a la fundació (hola il·lusos que pensàveu que no passaria). Per imperatiu del mismísimo l'antic Col·legi Alemany, València CF Féminas, ha perdut el seu dret a jugar els seus partits a Paterna. Per a estalviar costos diuen. Llorente, també ha trencat l'acord al que van arribar les xiques i l'última fundació digna que hem tingut, en aquell document es va pactar el repartiment de despeses (Fundació-Col·legi Alemany). Ja saben les fémines que a partir d'ara van a haver de córrer elles amb la despesa de pagar a l'arbitre i les botelles d'aigua. El club hauria de ser conscient que la imatge que s'està donant amb les xiquetes li pot pesar i molt en el futur.

- Altre que s'apunta a la moda retro és Juan Àngel Ballester, torna com a coordianor de fisioterapeutes, altre recuperat per a la causa. Ballester va abandonar el club en la 05/06 per ser el centre de la polèmica en el vestuari. Segons pareix l'intim de Cañizares li dedicava massa atencions i temps a un grup determinat de jugadors, mentre a l'altre pràcticament ho menyspreava. Després del seu acomiadament la polèmica no va cessar, ja que el grup anteriorment beneficiat es va declarar en rebel·lia, es van negar a tractar-se en el club. De extranjis acudien al piset de Ballester (diuen que pagat per un guardameta). La seua valúa com preparador no està en dubte, ja que és un fisio reputat, en la seua segona etapa hauria de deixar de costat les amistats, per a no caure per la mateixa pedra.

- Hui la Cadena Ser ha confirmat lo que es va apuntar en este espai el passat dia 27 d'agost (vore). Llorente ja està en crida i cerca d'un nou director esportiu. Segons la sucursal valenciana del grup Prisa en la llista de Maximus Pelatum soles existeixen dos noms. El de Pellegrino i el de Santiago Cañizares. No cal dir que el favorit i millor posicionat usa tint.

- Atenció a Tranquilo Barnetta. El talentós jugador del Leverkusen acaba contracte en juny i la seua intenció de renovar pel conjunt de les aspirines no és clara. El seu únic pretendent fins ara és l'Stuttgart, però el desig del jugador de donar el salt a la Premier o a la lliga espanyola poden frustrar el seu aterratge en l'equip de la Mercedes-Benz. En declaracions a Kicker, Rudi Vöeller (director esportiu) es va mostrar receptiu d'acceptar les condicions del jugador, renovar el seu contracte a canvi d'incloure una clàusula per la qual li permeteren abandonar el club rumb a Espanya o Anglaterra per una quantitat no superior a 6 milions d'euros. En tota economia de guerra este jugador hauria d'estar en el pòdium d'una llista de futuribles.

- Ja sabem que ha fet NIKE amb lo que ha deixat de pagar-li al València. El Celtic de Glasgow ha renovat la seua vinculació amb l'empresa tèxtil nord-americana fins a 2015. Passarà de cobrar 2,4 milions per temporada a 6,2. Altre que ha renovat a l'alça és el Porto. El club lús fins ara era el cuer del TOP-20 de clubs que pitjor retribució rebia del seu proveïdor esportiu, ara passarà dels 2,2 milions per temporada als 4,3 a partir de 2010. A falta que SportMarket i Deloite actualitzen el rànquing econòmic (entre desembre i gener), amb les dades actuals i veient com els únics equips que el València tenia per darrere superen els 3,2 que paga Kappa, estaríem els últims en esta classificació, o lo que és el mateix, dins dels 20 clubs més importants del continent, el València és el pitjor pagat.

- Tornada de vacances. Ja comença a tornar la gent al tall. Acabada la festa tornen a l'activitat blogs com De-Nit, La Zona5, i Pelando Cebollas... es nota que toquen la pasta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...