14 de jul. 2009

Les coses de Soler.

Soler és maquiavèl·lic. No solament ha tramat un complex pla estratègic per a carregar-se l'ampliació de capital que portaria al club a la concursal per a salvar la seua inversió accionarial i fer negoci, sinó que també ha urdit un complex complot esportiu.

El gordito con bigote li ha agafat gust a açò de dinamitar el VCF, si amb lo de Dalport no teníem prou, es diu que va ser Wolfstein el creador del logo, ara vol retirar de la practica futbolística a dos cracks mundials com són Angulo i Viana.

L'asturià és tota una institució, un dels capitans en altres èpoques, amb lligues, copes i finals de champions a les seues esquenes i dos centenars de partits amb l'elàstica valencianista en 12 temporades s'està veient immers, per segona vegada, en una espiral apocalíptica.

Emery, clarament influenciat per Soler, ha decidit deixar sense pretemporada al 10, al costat d'Hugo Viana, i no solament això, a la volta d'Ermelo, els dos jugadors ja tenen notificació que de continuar ací no entrenarien amb el grup, a més de no fer-los fitxa federativa.

El dany personal i moral que poden patir els jugadors serà tremend, en any de mundial, i sent encara jugadors útils, es veuen indefensos davant els atacs solerístes que no estan basats més que en argúcies personals i favoritismes.

Haurà demanda?.. Seria lo just, Soler altra vegada davant els tribunals… Angulo, no estas a soles!.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

jijijiji ya tardaba en salir el nombre de Chusín, el calvo no admitido en la secta de los calvos :P:P:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...