3 de jul. 2009

Actituds medievalistes.

En altres edats, la plebe, el poble pla, devia mostrar diàriament, durant tota la seua vida, pleitesia i agraïment submís cap al seu amo, per condició, este sempre posseïa la veritat, la raó i el do diví de la perfecció. La mort era segura si gosaves contradir els desitjos del teu senyor.

La política de Florentino sempre s'ha basat en el control ferri i absolut de l'aparell mediàtic per a convertir-lo en un joguet al que utilitzar al seu antoll, en una eina d'adoctrinament. Esta feina és fàcil de realitzar quan eres un home de poder, quan tens a tir de tecla a mig poder legislatiu i econòmic d'Europa.

En els casos Vila / Albiol podem observar actituds i opinions més pròpies del segle XIII. El culmen d'esta estratègia ha sigut lo protagonitzat hui en la presentació de Raül Albiol. En un règim on tot està medit al detall, fins i tot les demagogues aparicions espontànies de xiquets als actes, no seria d'estranyar que el cant a l'uníson exigint un gest de submissió al central (!besa l'escut!) fóra orquestrat amb antelació, amb la posterior coacció davant la negativa del valencià per part d'un vicepresident madridista. I més, quan és coneguda la repulsa i exaltació que ha alçat en la capital de l'imperi galàctic les sinceres i emotives paraules de valencianisme en el comiat del de Vilamarxant de la seua terra natal. Alta traïció.

Batalla perduda, contra això, en terra amiga d'obrir les portes als francesos, no es pot lluitar. Condemnats estem ha resistir com poblat gal que som a embustes i falsedats, ara la política de moda en l'aparell propagandístic és vendre que tot espanyol que es prècie és del Reial Madrid des d'abans de nàixer.. que ja és. Llàstima que en València no tinguem un Panoramix.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Bonico están logrando lo que necesitamos.... que nos encabronen para calentarles los morros como hace 5 años.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...