22 d’abr. 2009

Utòpics al poder

Ara que el Llevant necessita ajuda per a evitar la desaparició de la qual du fugint dècades, els administradors concursa'ls criden a la porta de dinosaures valencianistes per a què els porten la salvació que no són capaços de trobar.

No deixaria de ser curiós vore a un club amb una quasi inexistent massa social, territori ideal per a pocavergonyes, comandat per il·lustres ex gendarmes del VCF. Les fortunes que van agenciar previ negoci amb la seua venda accionarial a la família Soler serviran per a evitar la mort d'un club sense futur. Esta és la seua oportunitat per a posar en pràctica els seus cacarejats coneixements en la gestió de clubs d'elit.

Quan esta gent de pit ple i discurs dogmàtic va abandonar el VCF van deixar un forat de 200 milions d'Euros. Van abandonar els seus càrrecs deixant a la institució en situació de dissolució, l'aparició del per aquell temps elefant blanc va evitar mals majors. Vorem quan estos auto proclamats “il·lustres” valencianistes es cansen d'omplir el Llevant de romanesos, que acaben unflant les cues de l'INEM en un futur, que Soler troben per a què els salve altra volta, i de passada, poder vendre-li per 10 el que van a comprar per 1, sense contar les comissions que vinguen del país de Becali i Adrian Ilie que es berenen mentrestant.

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

Ayyyy Boludita que si no mandas en el Madrid podrás hacerlo en tu Levante....

Picadillo ha dit...

Por fin, alguien que dice claramente que cuando Soler aterrizó en el VCF, el club estaba prácticamente en causa de disolución...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...