2 de febr. 2009

La primera quasi esbroncada de l'era Emery

Poc li va faltar al vell Mestalla per a explotar. Emery bé podria donar-li eternes gràcies a Cessar per evitar la primera mocaorà Mestallera d'Unai com a inquilí de la banqueta elèctrica.

He decidit deixar de preocupar-me i gaudir de la vida. No és res relacionat amb la teologia, més be amb quasi l'única regió que practique, i en la qual crec, el futbol. Probablement este València mai defense bé, així que deixa de preocupar-te i gaudeix de l'espectacle. Pragmatisme total.

Però abans de passar-me al bàndol del ateisme tàctic moriré matant. Feia anys que no havia vist un València tan desdibuixat, anàrquic, desastrós i quasi estúpid. Fins a ara en esta enfermissa creença pseudo religiosa havia vist despropòsits majúsculs, però la majoria responien a un ordre teològic. O bé per l'escàs temps que duia predicant el profeta (els primers mesos de Cúper, Ranieri o Benítez) o per consumació del procés de putrefacció (Quique o Antonio López). Fins ara no havia vist un equip en clara involució sense causa aparent.

No sóc dels què perden els seus matins veient entrenar a l'equip, n'hi ha prou amb vore un partit després d'altre per a adonar-me de lo poc treballat que està l'equip en quasi la majoria dels aspectes fonamentals del joc. soles veient la gansoneria amb la que defensen uns o passen del joc altres, eixes ajudes dels de dalt o eixe pasotisme de les bandes a l'hora de baixar és una mostra dels mals que estan condemnant al equip. La pregunta es si passa per no estar treballat eixe aspecte o per que els jugadors passen de les ordrens del entrenador. Qualsevol de les dos es greu.

Ara és quan deurien entrar en escena les absències per a justificar no sè que causes. He agradat de pujar-me a la cadira per a vore amb perspectiva les coses. Per molt que diguen açò amb Alexis no s'arregla, senzillament perquè el problema comença en Villa i acaba en Renan. O Alexis té qualitats de spiderman, capaç de parar rivals via tela d'aranya, o el brau central acabara sent altre defensa “cremat”. Lo dit, probablement este equip siga sempre un desastre que necessite de 3 gols, mínim, per a guanyar un partit, i una dosi de sort que ni l'inventor de la mateixa, així que deixe de preocupar-se i gaudisca del desaguisat.

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

Si el resto de equipos de la liga no fuesen tan malos la que tendríamos montada a estas alturas.

Picadillo ha dit...

Yo creo que el problema empieza en el vestuario, en Albelda y alguno mas, y termina en Unai.
Como dijo alguien dentro de ese vestuario: "Si esto es lo que queremos, despues no nos quejemos".

Lobo ha dit...

Alexis no puede hacer milagros, y cuando vuelva le va a costar volver a su nivel, pero era el mejor central con diferencia en posicionamiento, al corte con rapidez, y en contundencia, y además hacía mejor a Albiol, asi que su vuelta se hace necesaria para mejorar defensivamrente.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...