27 de febr. 2009

Ho han hagut de dir en Madrid

Ho han hagut de dir en Madrid. Al col·lectiu periodístic valencià se li hauria de caure la cara de vergonya davant les afirmacions llançades des de Ràdio Marca a nivell nacional per part del seu director, Paco García Caridad. Un senyor establit a Madrid ens ha hagut de llançar les veritats de forma vehement contra el nostre maltret rostre. De forma concisa, clara, magistral, en poques paraules. García Caridad li ha desmuntat a l'administració Soriano i a la seua cort de palmers mediàtics la vergonyant obra teatral que duen protagonitzant impunement des de fa massa temps. És certament vergonyant que des de Madrid, i des de Marca, s'haja hagut de posar en evidència, no solament les bastes estratègies sorianistes, sinó a tot el col·lectiu periodístic valencià.

És evident que la censura i la compra de voluntats és un fet dins del món periodístic baix el teló d'acer instaurat per l'administració regnant. Per a què seguir callant-se, les promocions d'Unibet, les prebendes, i concessions amb les quals es premia el silenci és una temptació que estómacs agraïts i addictes a la sodomia no solen rebutjar. Amenaçats uns, emmordassats altres, i comprats els de més enllà, és entendible com els rectors actuals del club campen a plaer sense dits acusadors que els assenyalen, fent gala de la desvergonya i la cara dura que els caracteritza.

És Zorio el Nanin del VCF? Les formes poden ser diferents, però els fets són els mateixos, l'òrgan rector més sagrat que posseeix la SAD va ser violat d'igual forma per Zorio que ho va fer Calderón, no obstant això les repercussions han estat totalment oposades, la mentida i la manipulació en un lloc va tenir conseqüències, en la nostra casa, ha sigut tapat, callat, i desviat. Em pregunte com es pot qualificar el fet “d'ensenyar” un presumpte acord de compra venda que no existeix e indicar en uns balanços uns ingressos lligats a tal document que no es van a produir, no m'atrevisc a escriure les accepcions oportunes a estos fets, són massa greus. On estan els notaris de l'actualitat quan se'ls necessita?.

Encara que no sóc un consumidor de mitjans nacionals, i mai he escoltat el citat programa de ràdio, cal felicitar al Senyor García Caridad per tenir la valentia que als autòctons els falta, per dir lo que els d'ací no s'atreveixen a dir, per destapar lo que els nostres no tenen categoria per a destapar, per ensenyar lo que els propis no tenen capacitat per a ensenyar, i per aclarir lo que els que tenim ací no tenen capacitat per a aclarir, hui ha donat una lliçó magistral a eixos que en València viuen de publicitat institucional, de favors, que es passen la vida mirant cap a altre costat mentre se'ls òmpliga l'estomac. El discurs del senyor Caridad, és digne de gravar-se'l en el IPOD i no parar d'escoltar-lo fins que et rebenten els timpans. Ha hagut de ser un de fora, trist.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Tampoco hay que ser un lumbreras para tumbar a la administracion Soriano

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...