11 d’abr. 2013

Es nota, es sent, Andreu president

La presidència interina d'Andreu Fajardo, un home que compara el seu sentiment valencianista amb tindre accions del BBVA, escenifica a la perfecció esta etapa de degradació moral i social sense límits que viu l'entitat des de fa massa temps. Aspectes que no fa molts anys haguérem desestimat per inversemblants, escandalosos e intolerables, hui els acceptem amb gust, amb total normalitat. L'atrocitat s'ha instal·lat a les nostres vides tan còmodament que ja tolerem qualsevol cosa amb una facilitat que espanta. El revolucionari gestor que comandarà la nau fins al 4 de Juny no deixa d'encarnar tots els pecats capitals que han dut al club a esta situació.

Fajardo es va lucrar venent les seues accions i és elevat a la presidència, com altres llueixen capitania després d'asseure a la institució davant un tribunal, com els que passegen lliurement pel carrer i acudeixen a la llotja sense conseqüències o hi ha qui encara se les dóna d'informador veraç quan han omplit les seues butxaques per a guanyar-se el seu silenci. Polítics que van arrossegar a la institució fins a l'abisme brinden amb cava la derrota en un judici per a dir-nos que no manen mentre no paren de moure els fils e imposar la seua voluntat a capritx. I tot amb complaents espectadors observant com juguen amb el seu equip i ho enfonsen un poc més sense moure una pestanya. Ens han furtat fins la capacitat de sorpresa.

L'última ocurrència d'una Fundació caòtica, perduda, contradictòria i basta, que transmet la sensació de no saber on està ni cap on anar, és inventar-se unes eleccions ja nascudes des del frau, buscant imposar voluntats i encotillar el ràdio d'actuació del que isca d'eixa potinga al·legal per a llevar-se de damunt la responsabilitat de les seues pròpies actuacions, carregant-se-les al ungit pel poble. Tal és el despropòsit que ens volen fer pagar el funeral d'un cadàver que és seu.

Tot este veletisme institucional, amb discursos vehements que a posteriori són ingerits amb guarnició, de clubs que no es venen llevat que vinga algú a comprar-lo, intencions de dirigir institucions en l'ombra reunint-se amb empleats en empreses de l'extraradi, amb Fajardos escenificant l'enfrontament entre les parts dient que té 40 o 50 vegades més accions que tot el patronat junt - patronat que ni és soci ni accionista - amb una Fundació dividida i una Generalitat enfrontada en dos faccions, no fa més que sumir al caos a una societat que es veurà paralitzada durant quasi tres mesos per la incapacitat dels seus governants d'assumir responsabilitats.

Varona està sent víctima del seu discurs de pressa de poder, on creia que podria imposar la seua voluntat amagat a un despatx i alçant el telèfon. Espantat ara per l'exposició del seu càrrec ix corrent tirant per l'excusat a una institució com el València CF per covardia i poca homenia. Tot este espantall que han portat quins deurien haver aportat estabilitat, confiança i seguretat, per quins tenien l'obligació de presentar un projecte sòlid en la direcció que fora, està sent consentit pel Carrer Cavallers.

Almenys tot açò ha servit per a què aquells que s'han passat quatre anys santificant a les institucions, a la Fundació, i fins al banc – que ha estafat a gent indefensa en les preferents – de sobte hagen descobert il·legitimitat en els dirigents, un club dirigit des de les altes instàncies, i un sens fi de problemes que vénen ocorrent des de fa massa però que la seua condició d'evangelitzadors del poder no els deixava vore.

De cop i volta, al VCF se li ha posat una cara anys 80 que fa tremolar.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto es el empastre más grande que he visto.

Como valencianista siento auténtica vergüenza de lo que sucede en el club a nivel institucional.

Ahora resulta que hace falta un gestor económico en vez de un presidente aclamado popularmente, coño acabamos de tirar a uno y ahora queremos otro?. Pero que clase de periodistas, dirigentes y políticos tenemos aquí?

Al final el VCF está como está porque entre banqueros, políticos y constructores se han metido donde nadie les ha llamado a jugar al monopoly con el VCF, y ahora lo pagamos nosotros... anda ya.

A este paso la temporada que viene no se saca el pase ni el tato, y eso si que será el final del VCF, como la afición le de la espalda al club.....

Estoy abochornado, somo la risa del fútbol nacional.

PEPELU.


THB ha dit...

Al final Pepelu, Társilo Piles resulta que era un inconprengut i no un inútil.

La que han muntat estos senyors es immensa, i lo més preocupant es la facilitat amb la que canvien d'opinió.. ni Soler tenint un bon dia..

Però també resulta curiós, que ahir estiguera Goirigolzarri per València, es reunira amb dos.. i hui hem passat de la democràcia i la no venta del club a escoltar ofertes...

Al final al narigut del banc tindrem que donar-li un pin o algo.

Marina ha dit...

Ahora la ultima es que igual dimie varona porque lel resto de patronos no le compran la idea de las elecciones.

Es todo un esperpento sin fin, al final tanto intelectual, tanto ponderado, tanto estudioso, para acabar igual que toda la vida, para ir a la solucaión Piles.... Que lo arregle otro o que nos toque la bonoloto.

Jose Ramón Fuertes ha dit...

Esperate que Fajardo es consejero por coptación, no está aprobado en junta.. y nos lo hacen presidente en funciones ... eso es rizar el rizo, lo demás tonterias.

Anònim ha dit...

Lo que me pone malo, es que van a hacer buenos a los que creía que son malos, esto es un juego de a ver quien lo hace peor.

En cierto modo me da miedo lo que pueda pasar estos próximos 2 meses.

Pero a lo peor que podemos llegar, tengo una somera idea, se llama refund....

No es la solución más satisfactoria y mucha gente no lo va a entender, pero cada vez estoy mas convencido de que se necesita empezar de cero, pero si se me asegurara que habría limpieza de directivos caducos, y de ver siempre las mismas caras.

El club debe ser de los socios, no de tres accionistas.

Nos podremos equivocar, pero notaremos que es más nuestro y participaríamos de sus decisiones.

Soy un iluso ilusionado.

PEPELU.



THB ha dit...

Compartis lo de la refundació. I tristment és una idea que cada volta escolte proposar-la i acceptar-la a més gent.

Anònim ha dit...

El Málaga es un club refundado, como el Almeria, el Logroñes... esto sólo algunos ejemplos en España, seguro que hay más.

No se si tenemos tiempo de que alguien venga con pasta, que por otro lado, me parecería increíble que alguien pudiera desprenderse de 400 millones de euros, sólo para empezar, ya diría poco del personaje en cuestión.

Estamos dispuestos a que un jeque o magnate (que no mangante) sea la solución?, a corto plazo estaríamos todos contentos y nos daríamos abrazos de alegría, nos haríamos todos a la religión del jeque, pero a largo plazo no lo tengo nada claro y me asaltan tantas dudas. Hay que pensar en el después, hace falta trazar un plan de todo el VCF, crear una nueva doctrina consensuada de nuestros origenes y sobretodo de nuestra finalidad.

Puede ser que la refundación sea extremista y exagerada, pero no se si es mejor o peor que el más que cercano concurso de acreedores.

PEPELU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...