2 de juny 2010

Benítez, un lleó gai i Llorente.


Mira'l!, Benítez és feliç, i balla per això, ell està fora de perill en el seu Liverpool pre-natal fardant de Copa d'Europa, lluny d'inferns i bogeries permanents, lluny del càntic que encara Mestalla li dedica tots els dies. “Benítez vete ya”. Des de que l'afició ho va tirar de València, l'home és feliç, balla, engreixa, guanya champions.... i soles Anfield, si creus el contrari és que has patit una al·lucinació, és l'únic estadi del món que li canta a un entrenador, i és més, és l'únic que li ha cantat alguna cosa a Benítez que no siga que se'n vaja. Benítez va fugir d'ací perquè la gent li odiava. Per això el xicotet hàmster madrileny bota d'esta manera, perquè és lliure, lliure de Mestalla, de Llorente, de Bancaixa, de l'estupidesa convertida en dogma!!!.

Ara parlem de tu: Eres dels que "El ataque de los tomates asesinos" lluny d' acollonar-te, te va provocar un atac de riure?, eres dels que has distingit i classificat les diferents classes d'embotits que apareixen en la pel·lícula de cult “Posesión Infernal”?, vas ser dels que es va burlar de Arrabal quan posseït per una divinitat va anunciar allò de “El Milenarismo ya está aquí”?, si eres d'eixa classe de gent, este no és el teu lloc. Però potser si el de la teua mare. Si tens por que la mare sigua venuda per un calb sense escrúpols, apunta-la!!.. protegeix-la contra Llorente, que mare soles n'hi ha una (o dos).

Per contra, si escoltar la paraula Bancaixa te provoca suors freds, si vas pel carrer i no pares de mirar cap enrere perquè et sents venut, si li demanes a la teua mare totes les nits que mire baix el llit per si n'hi ha un calb posseït que pretén que signes un contracte de compra-venda, és perquè tu també tens por que Llorente et venga. Associat, este és l'únic lloc en el que el teu culet estarà protegit de qualsevol transacció.


Si ja has salvat a la teua mare de Llorente o si eres dels que s'han salvat a si mateixos de ser venuts per Pelatum, tens temps per a vore el vídeo de suport a Anglaterra en el mundial. I que té a vore això amb allò altre? pues res, però com l'estiu ja està ací, la desil·lusió per este València supera les xifres de l'atur, i no tenim res que dur-nos a la boca, almenys passes uns quatre minuts simpàtics veient a un lleó gai i a tres xiques play-boy cantar-li a Rooney.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Pues comaprando las imágenes de inicio de ambos vídeos creo que el careto de Benítez cabe en el disfraz de león... hasta que apareciese Rooney y se bebiese todo el vídeo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...