24 d’abr. 2010

Una Cuatrada més per al València.


El monotema torna a estar de moda a Madrid. Segons pareix en este assumpte aquells demagogs que duen des de la irrupció del Indalato en Marca fent-se passar pel que no són, valencianistes, no han alçat el telèfon per a fer lo que pregonen que fan, i que mai han fet. Este migdia en Cuatro han tornat al recurrent tema de “Mestalla va fer fora a Benítez”. Segons pareix els nostres amics han començat a engreixar la maquinària. Potser tinguen por que Pellegrini acabe en Mestalla e intenten espantar-lo.

En un aberrant reportatge la frase Benítez se'n va anar perquè no es sentia valorat ni estimat per la seua afició”, acompanyada pel repetidisim “a tots els entrenadors que han passat per Mestalla se li ha cantat el vete ya, inclòs al que els va fer guanyar dos lligues i una uefa” han sigut les dames boniques de la barreja audiovisual, a la qual encara no li he trobat un qualificatiu prou impactant i menyspreador per a batejar-la.

Crec que patisc alguna malaltia auditiva, perquè l'únic càntic que vaig escoltar sobre Rafa era “un Rafa Benítez, lolololo....” segurament el "lololo" siga el resultat de dita lesió auditiva que mai em va deixar escoltar el "vés-te'n ja" que tant repeteixen els capdavanters del periodisme patri. Mai en un estadi de futbol fora de les illes, una afició li va dedicar un càntic al seu entrenador, un fet més habitual allà, Don Revie, Bill Shankly, Bob Paisley, Brian Clough, Boby Robson o Kevin Keegan, ho van conèixer abans que Benítez a València.

No hi ha manera humana de lluitar contra eixa mentida venuda a so de bombo i platerets des de la claveguera madrilenya. Fa massa que van difondre l'injúria, i està massa arrelada en els seus cabets de cristall com per a intentar traure-se-la. Encara que una telefonada no els vindria malament, ja siga per part dels falsos defensors de les essències valencianistes o des del telèfon roig de Damià. Simplement per feridor.

Encara que siga demanar massa, ja que este club va tindre la poca vergonya d'emprendre accions per a esborrar a Benítez de la seua història. Confessió feta per Jaume Orti en Onda Cero València fa un any. Encara hui dia, ningú ha fet res per a restablir el seu honor, ni per a condemnar públicament als responsables de tal aberració.

Deixarem per a altre moment les incursions de “no valencianistes” en un vídeo que es suposava que arreplegava l'opinió del seguidor xe sobre la seua pròpia condició "d'afició del València”, vore a gent parlar en tercera persona ha sigut molt instructiu “Son...es creuen...pareixen.”

Nosaltres a lo nostre, a segrestar jugadors, que se'ns dóna de meravella.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lo tristes es que la gentuza de aqui tambien lo dice. entiendanse los empleados de las sucursales.

Juan Al ha dit...

¿Cuatro? zzzzzzzzzzzzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...