25 d’abr. 2010

Pues jo l'ensenye.


No pensava que quan vaig posar-li el mal nom de "Gobelito" a Damià aplegaria a tant. Una cosa es amagar-se en el despatx de Pintor Monleón i cremar el temps amb represàlies, amenaces i bronques a periodistes per a mantindre-los rectes en este silenci narcòtic en el que està immers l'entorn, i altra segrestar una publicació en funció de la seua línia editorial.

Seria més útil que dediqués el seu temps en adoctrinar al seu president, tan aficionat a deixar al entrenador amb el cul al aire cada volta que li posen un micro davant. Una setmaneta redona per al Dircom, pacta una entrevista populista en Ràdio9 amb guió inclòs, (llàstima que la feren a falta de 4 partits per al final del seu segon any i en el seu pitjor moment de popularitat i no als tres mesos d'haver arribat... no cola), i ahir segresta un programa. Donàvem per morts els temps de La Codorniz.

En el fons quin es el problema?. Si la portada haguera sigut per a Villa, i en l'interior haguera continuat l' informació que mostra la portada censurada, s'haguera actuat igual?, no, la revista haguera sigut distribuida com es fa normalment. Voler vore que eixa portada predisposa al públic a alguna cosa, es voler vore massa. La gent no es faba, i te més sentit comú del que molts volen atribuir-li. La predisposició de la gent cap al entrenador està formada en base a dos temporades de vivències, anècdotes, sensacions i un fum de coses més. Amb o sense portada, ahir haguera hagut bronca si l'equip aplega a fer el ridícul, i dirigida cap a la banqueta. No sigam absurds.

Més enllà de les simpaties que puga despertar Joan Carles Martí, Super, o Damià, en lo que es te que centrar el debat es en el fet en si, no focalitzar-ho en base a l'animadversió cap a l'editorial o la passió que es tinga cap a la figura del entrenador. Si comencem defensant coses com estes, estem donant pas a que en el futur es facen de més grans. Jo no puc estar d'acord amb la línia o la portada d'un diari, però tinc l'obligació de defensar el dret d'un medi de comunicació a opinar com li done la gana. També anem a prohibir l'entrada a les emissores de ràdio si no compleixen amb el règim?. Estes no predisposen a res?.

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

Si es que para ser alguien ya hace falta que te secuestren

THB ha dit...

me mola vore com soc l'únic que li pareix "greu" que segresten un "panflet", per molt que predispose a no se que, a no se qui, com si la gent no portara mesos ja predisposta o en una clara linina respecte al entrenador, com per a violentar-se per vore un diari que la majoria ni llig quan va al camp, i es més utlitzat per a tapar la merda de la cadira i no tacar-se.

Està molt be que "en casa" no deixen repartir-la, però tampoc varen deixar fora del estadi, el carrer es de Fraga, i el home no va dir ni mu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...