9 de juny 2009

Un nou déu al que adorar.

Mestalla ja gaudeix, una vegada més, d'un nou home-déu al que adorar. Llorente suma el seu nom al d'una llarga llista de Messies i fills del sol que aterren en Mestalla per a ser adorat per les fervents i famèliques masses.

El nou déu solar accedeix al tron de Ra després de succeir a una sèrie interminable de fills del sol descavalcats pel infortuni, ajudat, donant eixa espenta vil, pel rebel i sempre fosc cler. El primer elefant blanc, o fill del sol al que ens van fer adorar i llaurar la seua imatge sobre quars va ser Soler, el fill d'Osiris prompte es va convertir en un constructor manirroto. Cóm Akenaton, va gosar imposar el monoteisme en un regne purament politeista, ultra.

Mort l'atormentat i descerebrat faraó, va arribar al poder altre nou Messies purificador, sense pal·li i amb el cler dividit, va acabar reposant el seu inert cos en les fredes aigües del Nil. Aquells que en principi van alçar al breu salvador als cels, per a aniquilar al primigeni, van ser els mateixos que van llançar el seu cos a la serp d'aigua una volta trobat un millor dofí.

La durada del fervor religiós per al salvador del salvador del salvador va ser duradora i infrangible, poc qüestionada, la que menys de tots els il·lustres inquilins, la derrota en la batalla va acabar amb el seu honor, com feien els antics, ho va restituir de l'única forma possible.

Faraó mort, faraó posat. Gaudim ja d'un nou home-déu al que rendir homenatge, altre salvador, altre elefant blanc arribat dels cels de la mà dels déus per a alliberar-nos del jou del maligne. Este fill del sol ve amb una particularitat, és adorat i victorejat per aquells que en la seua etapa de general dels exèrcits ho vilipendiaven, li acusaven dels mals del regne i de les poques i males defenses amb les quals contava el pais. Vore per a creure. A vore quan ens posen a un mortal, que ja toca.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Lo que todavía no sé es si dará de baja a los pívots o a los bases

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...