14 de juny 2009

Mirades: Bruno Labbadia.

Labbadia aplega al Hamburg agafant el testimoni del holandès Martin Jol després d'una temporada decebedora, on l'equip hanseàtic després d'aplegar al ultim més de competició amb possibilitats de guanyar-ho tot, va desaprofitar les tres vies obertes per a ingressar un nou títol en les vitrines del Nordbank Arena.

Tal decebedora imatge en els moments importants varen ser decisius a l'hora de prescindir del holandès. A la banqueta del HSV aplega un jove tècnic, ambiciós y de carrera meteòrica, de fet l'Hamburg serà el tercer equip que entrene en la seua carrera.

Com a jugador Labbadia va militar dos temporades en el conjunt norteny, sense massa fortuna, la seua carrera de futbolista va ser exitosa a Kaiserlautern, on va guanyar la copa i la Bundesliga, va formar part del equip que es plantà en semifinals contra el Barça de Cruyff, posteriorment va fitxar pel Bayern, on tampoc tindria massa oportunitats.

Com a entrenador va començar la seua carrera en el modest Greuther Fürth de la segona divisió. Amb un futbol ofensiu però aguerrit, combinant lo millor de l'antiga escola alemanya amb lo actual, va aconseguir situar al modest equip bavar a soles 5 punts del ascens. Les seues dos bones campanyes en la Bundesliga.2 li varen valdre per a que el Leverkusen es fixara en ell. Amb l'equip de les aspirines ha anat de més a menys, signat un final de temporada en clara caiguda, esborrant el bon sabor de boca deixat en la primera volta, on va mantindre al equip entre les quatre primers posicions, inclús va aplegar a ser lider.

Ara afronta l'oportunitat de la seua vida, en un HSV en el que tindrà que lluitar amb un fum d'urgències històriques que li poden complicar el seu treball.

2 comentaris:

Drakul ha dit...

Pase del futbol alemany, pero... Que gupo se te ha quedat el blog :D

THB ha dit...

encara que el negre no me fa massa gracia.. però si. Ara te toca a tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...