25 de juny 2009

Lo pitjor per a Albiol

A pesar de ser un convençut de la política de traspàs a la mínima oferta important que es reba, he de fe confessar que el traspàs d'Albiol, per inesperat, m'ha indignat. En principi perquè per a mi, el preu del traspàs és insuficient, indigne per a un jove talent de soles 23 anys e internacional absolut.

Molts es vanaglorien de la venda al·legant una suposada estafa al Reial Madrid, en part perquè consideren al jugador bastant limitat. AL meu entendre, no ho és, és dels millors centrals que han passat per Mestalla, i com ell, molts jugadors estan pagant la desídia instaurada en l'equip des de fa anys.

La plantilla del VCF estos últims anys no ha fracassat per manca de qualitat, o per agrupar a un número ingent de roïns jugadors, s'ha deixat dur, s'ha fet malbé per culpa d'una alarmant falta d'autoritat i coneixements, tant des de la banqueta com des de la cúpula.

Esta mateixa plantilla amb entrenadors del perfil de Cúper , Ranieri o Benítez, haguera omplert les vitrines amb algo més que una trista copa del rei. És ací on falla la teoria dels partidaris de l'estafa que suposa la venda del jove central.

L'al·legat de la mala o males temporades del jugador manca de sentit, més quan els dos últims anys i mig s'han caracteritzat pel desordre tàctic, per l'absència de conjunt, per la manca d'ajudes, físic, per la roina elecció del tècnic de torn, botarates amb carnet, i de rigor institucional. Estic convençut que si Albiol jugara en el Liverpool, arribaria a ser un seriós candidat al baló d'or a poc que la seua selecció acompanyara, ara solament cap resar per a què dos supòstos es complisquen, que Albiol faça la d'Angulo, per favor, o per a què siga carn de banqueta, alliberant-lo del jou imperialista.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Paquetes jugando de central puedes encontrar en cualquier parte: un ejemplo Piqué. No creo que sea yo el que se tire de los pelos porque un central sea traspasado.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...