15 de maig 2009

Viva Florentino

“Vamos a invertir lo que normalmente nos gastaríamos en dos o tres temporadas”. Després d'escoltar tal afirmació, ja n'hi ha gent a València plegant a San Florencio de asís. Jo puc ser un d'ells, ja que si Floren, eixe ser superior, perd el nord, si és que alguna volta ho va tindre, i fa efectiva qualsevol de les clàusules d'algun crack valencianí (gran terme chechechero) ens pot solucionar la vida.

És conegut que al VCF li fan falta poc més de 50 milions (gràcies Soriano, ho hem aconseguit) per a evitar un balanç negatiu que duga a la societat a la causa de dissolució, sense passar prèviament pel concurs de creditors. Com l'ampliació cada dia que passa fa pitjor olor (a estafa), la solució pot estar en ingressar la clàusula de Silva (90 quilos), o inclús eixa quantitat, o un poc inferior, pel traspàs de Villa.

Els temps en els quals la vinguda del Mesíes d'orient pareixia pròxima van passar, la xenofòbia valenciana, una volta més, ha fet acte de presència. No es volen grups estrangers, prefereixen matar-la perquè és seua, abans que vore-la en mans d'un dandee adinerat que la faça feliç, i li done lo que ells són incapaços de donar-li.

En eixes estem, tornem a les guerres de la caspa, a les folklòriques histèriques com Cortes o Orti. Haguera sigut bonic, jo haguera pagat per això, el desdejunar-se Dilluns que ve o el Dimarts amb l'anunci de la venda del club a un magnat, seria impagable vore les cares, no solament ja del propi Florentino, sinó d'aquells del “Floren, Fitxa'm”. Bonic, solament cap resar, o pitjor encara, esperar un miracle, per a què eixe ser sense criteri algun, Soler, es passe pel "forro" la xenofòbia institucional (Bancaixa inclosa) i la seua pròpia i acabe soltant la mosca a l'estranger de torn, si no ha eixit espantat ja.

Independentment de somnis humits i d'il·lusions, l'única realitat és que a dia de hui la salvació del VCF està més que complicada, orem perquè Florentino es fixe en el canari i la seua “assequible” clàusula… ( o per que aparega un petroàrab) perquè sinó…

3 comentaris:

Juan Al ha dit...

Florentino.... que gran personaje que hace millonarios a tantos clubes.

Lobo ha dit...

Clásulas aparte, si Floripondio hiciera relidad el rumor ese de 100 kilazos por Villa, Silva y Albiol, habría que darle la insignia de oro y brillantes del Valencia

Lobo ha dit...

Bueno, y si ficha también a Albelda hay que hacerñe socio de honor XDDDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...