24 de març 2009

Nueve Reinas.

Set mesos llançats al fem. Aquells que van titllar al tauró financer de mentider deurien fer-se'l mirar, aquell que mentia va pronosticar un resultat, i ho va encertar… altres s'han passat mesos augurant setmanes decisives, àrabs amb pasta passejant pel carrer Colón, vendes fictícies de parcel·les i altres tumults per a tapar misèries pròpies.

Set mesos després estem com al principi, sense solucions, i sense temps. La decisió del passat 25 de Juliol no ha fet més que allargar l'agonia, llançar al fem un temps preciós, i de passada, fer més grans les butxaques d'aquells que van posar bombes contra les estructures del club en la seua etapa de junta lletres antisistema.

Els què varen tirar a patades al gerent, advoquen ara per una ampliació de capital abans que la temuda Llei Concursal. Esta ampliació a dia de hui deuria de ser d'una quantitat ingent, 70 milions no solucionaria quasi rens, altre baló d'oxigen que allargaria l'agonia altres sis mesos, pot ser que siga una porta per a l'aclamat canvi de cicle, però en lo accionarial.

Algun dia, algú, solament per caritat, deuria dedicar-se a explicar, no fa falta aprofundir, esta cerimònia de l'absurd de la qual som espectadors de pedra. Un club sumit en la contra informació, la mentida, l'engany, les mitges veritats, les filtracions interessades i els globus sonda no pot anar bé, ningú sap amb certesa que dia l'estupidesa es va asseure en la butaca presidencial de Mestalla, espere que tots coneguem el dia en el què ens abandona d'una vegada.

1 comentari:

Juan Al ha dit...

Lo gracioso es ver al moro negociando con Lopera.... que no vingan de fora...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...