28 d’abr. 2010

Entrenadors paiassos i fastigosos.

Eixa és la magistral frase amb la qual el "reportero más dicharachero" de Canal9 (V.Sempere) qualifica els gustos del respectable de Mestalla. Que curiós que els entrenadors paiassos i fastigosos que tant ens agraden als pobres i ximples aficionats siguen els que més han renegat de RTVV en particular i de la premsa en general. Com també ho és, curiositat sense més, que els respectats, admirats i estimats pel quart poder, siguen aquells que es van de copes amb certs periodistes, de sopars amb altres i de conspiracions amb la resta. Un assumpte de fastigosos mal definit.

Si per una d'aquelles, gràcies a l'enginyosa tasca del futur premi nobel d'economia, president insigne del València CF, no es pot evitar la catàstrofe, un bon nom per a la refundació del club podria ser el de Periodistes Club de Futbol, per a què negar l' influència i el mangoneig de més de quatre en l'estructura de l'entitat. Soles cal veure com els interessos periodístics entrellaçats amb nocives amistats han posat a esta entitat a la vora de l'abisme en més d'una ocasió. Després de demandes i quasi descensos, ara toca anar contra l'amic de Bancaixa, perquè l'altre amic, el dels periodistes, no està renovat a data i hora. Posada per ells, és clar.

El medi de capçalera, eixe que pot fer lo que li done la gana sense conseqüència alguna, com entrevistar al Chori Dominguez quan la resta ho tenia prohibit, a emprès de la mà del seu homònim de l'ens públic, una caça de bruixes contra Pelatum, també conegut com Manolo Llorente, per diferents raons. Un perquè el seu estimat friend té un peu en l'INEM, i això de quedar-se sense alineacions 40 minuts abans que la resta dels mortals fot prou, i l'altre, perquè veu perillar el grupet de Les Ànimes, agreujat per un atac de cornamenta, al vore en la competència la cara d'un turc, futurible jugador, sent ell la suposada meretriu del poder.

Fitxar s'ha convertit en un problema. Si el turc no ve amb el segell del AS, més val que no vinga, coneixent les arts del aguilenc, les cridades a Istanbul en els últims dies per a dissuadir a l'internacional sobre la seua arribada a València hauran sigut constants, com ho van ser els intents d'evitar que Emery arribarà al València Solerista, amb múltiples ingerències a Lorca a la calor de certs restaurants. Pagar 3 milions en comissions i prima de fitxatge pel rebel Domínguez no van suposar cap problema, era l'apadrinat, oferir 4 per un internacional turc amb pretendents en la Premier, és motiu suficient per a traure del bagul als genets de l'apocalipsi. Juguem pues amb el filial, veient com el Newcastle ingressa quasi el doble que el VCF estant en segona, i que el Portsmouth malgrat descendir, ha signat nous contractes multiplicant per 10 els seus ingressos anteriors, nosaltres seriem capaços de capejar la crisi en una categoria inferior. El Man.United es posaria a tremolar.

Si Emery no renova, més li valdria a Llorente crear altre senat, este mediàtic, i consensuar amb certs gurús (això es creuen ells mateixos que són) de les ones el nom del futur tècnic. De primeres deuria complir el requisit fonamental, que no siga fastigós ni paiasso, que li agrade Les Ànimes i compartir copes amb més de dos media-leader, anar-se'n de sopar/dinar i conspirar darrere d'un estudi de ràdio. Amb això té el seu futur garantit. Tot aquell que vinga a fer lo de Cuper, Ranieri o Benítez, a banda de convertir-lo en un paiasso fastigós, implicarà campanyes incendiares en contra seua a la mínima que la peloteta no entre. No hi ha res com tindre amics. Sinó que l'hi pregunten a Quique Sánchez Flores.

Els del Super tampoc s'escapen. Els han hagut de censurar una portada per a unir-se al clan dels anti-Llorente. Lo graciós del tema no és que les critiques estiguen exemptes de raó, o d'arguments. Sinó que han hagut de veure's truncats els interessos personals de més de tres, per a que les vergonyes del intocable gestor de la nostra caixa amiga siguen publicitades. Tot per Unai. Que coses, i que mitjos.

2 comentaris:

Juan Al ha dit...

me imagino que alguno sabrá de antemano, vía filtración, a qué están jugando hoy en el Cabriel los jugadores y el técnico... ¿o eso es hacer el payaso a falta de 4 jornadas para acabar la liga? Y quien hace payasadas digo yo que será también un payaso.

Anònim ha dit...

me parece una entrada bastante lamentable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...