6 de maig 2009

El Joguet de Damiá.

És curiós vore com la web del València s'ha convertit en un joguet en mans d'uns quants. Tots coneixem ja certes amistats i aliances estratègiques de certs éssers que li obliguen a actuar de forma còmica. N'hi han moltes dates i copes amb cognoms i referències històriques, la final de l'aigua, les lligues de Benítez… a la copa del Rei de 2008 la podrem recordar com " l'oblidada”.

El mateix dia que es complia 1 any just d'un títol, no es va fer cap referència a dita efemèride, això si, se li va guardar un merescut lloc a l'aniversari de la lliga de Sarrià, 38. Tampoc s'ha fet esmena alguna el passat dia 4 als 10 anys de la Defunció de Luis Casanova, un president sense importància, total, solament baix el seu mandat es van guanyar el 50% dels títols patris que s'exhibeixen en les vitrines de la llotja VIP de Mestalla. Això si, venga'm bé el producte Ayala, rentem-li la cara amb estúpides entrevistes per comprar 2 passes.

És habitual en anys d'èxits presentar en la primera junta d'accionistes la memòria de gestió forrada amb fotos per a il·lustrar els èxits esportius, una forma de desviar les mirades dels presents a estes instantànies i que no se centren en demasía en els informes de gestió i en les memòries econòmiques, fins i tot en estes juntes, els dossier lliurats als presents contenien més pagines amb fotografies de celebracions que de xifres.. Una estratègia molt hàbil per a despistar.. No obstant això, en la del passat 17 de Novembre, data per a la vergonya, no va haver ni una sola referència gràfica per a la copa del Rei guanyada mesos arrere… eixa que no van jugar Albelda ni Cañizares…

Jaume Orti va reconèixer fa mesos en una entrevista en Onda Cero que després de la marxa de Benítez, el club va emprendre mesures per a esborrar al Madrileny de la història del VCF, pareix ser que ningú ha fet res per a restituir-lo, és sagnant veure com no apareix el millor entrenador de la història del VCF en cap fotografia oficial ni se li fa referència en cap escrit institucional. La famosa exposició fotogràfica en la qual Zorio va obrir la boca per ultima vegada com a membre de ple dret del consell d'administració és un clar exemple d'això, Benítez va aparèixer solament en 1 fotografia, de grup, amb plànol allunyat, i amb mig cos tallat, per contra, imatges d'Albelda amb la lliga i la Uefa havia per a reglar, cap de Luis Casanova i dotzenes de Vicente Soriano, mai un president fent tan poc ha tingut tal tracte.

Però no solament de webs, dossiers o exposicions amb motiu del 90 aniversari vivim. El club va editar el seu propi llibre oficial sobre la efemèride, llibre que se li va encarregar "escriure o actualitzar” a dos afamats periodistes autòctons, previ desembors de 36 mil euros. En este llibre, oficial, editat pel club, podem vore més imatges de Soriano que de Kempes…..

Una vella dita medievalista resava que la història l'escrivien els vencedors, lo que no va dir l'autor de tal afirmació és que sempre quedaven rebels que s'encarregaren de contar la veritat.

3 comentaris:

Lobo ha dit...

Pero que dius? Censura en el Valencia CF? Amiguisme y arbitrarietats? Germá, has nomenat al "fill de la bestia", ara te acussaran de insultar diariamente per capritx i sense raons ce cap tipus, com a mi.

Juan Al ha dit...

jojojo cómpralo:
http://luisfu.blogspot.com/2009/05/valencia-90-anos-de-historia.html

Drakul ha dit...

Que bo primo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...