28 de gen. 2009

Els silencis de Ferguson

Fama té l'Arsenal de Arsene Wenger a l'hora de controlar i analitzar el mercat de joves promeses. Tal volta siga pel seu perfil econòmic baix, poc donats a gastar-se grans fortunes en jugadors contrastats, el que permet enaltir la faceta de caçatalents de la seua secretària tècnica. El Manchester UTd és altra història, la antítesis dels seus rivals londinencs, serà per això que els 40 milions de Bervatov o els 35 de Ferdinand eclipsen el fantàstic treball de captació del departament comandat pel incombustible Ferguson.

La seua última joia incorporada a la plantilla és Zoran Tosic, un fantàstic extrem serbi, amb gran pegada a baló parat i exquisida tècnica, tot just amb una setmana en Manchester ja ha disputat dos partits, un com titular, contra el Tottenham en la FA CUP i un altre ahir en el partit ajornat de lliga contra el WBA amb resultat final de 0-5, on Tosic disfrutá de 20 minuts.



En la davantera l'altra joia del United és Danny Welbeck, un talentós punta barreja entre A.Cole i D.Yorke, encara que este càntera posseeix una tècnica que m'atreviria a dir que triplica a la dels seus antecessors. El xic soles ha jugat dos partits, un amistós en el golf i tot un partidàs en la CUP contra els Spurs, en el què va demostrar la seua vàlua.

Els Brasilers de tall germans Neuville, Fabio i Rafael Da Silva, este últim va debutar en el primer partit de lliga davant del Newcastle, tanquen la línia defensiva del campió d'Europa. Al costat del seu compatriota Rodrigo Possebon, centre campista defensiu amb bona tècnica, són el trio carioca que aporta un toc de color a l'entramat del conjunt britànic.

Els nous joves s'uneixen als ja existents, Nani o Anderson. El United no només viu de promeses foranes, Ferguson al costat d'estos joves internacionals ha pujat al primer equip a unes quantes promeses de l'escola, com Simpson, Gray, Martin, Cathcart, Macheda o Campbell (cedit en el Tottenham), mostra del relleu generacional que està preparant Sir Alex a dos anys vista, fidel a la tradició. El United sempre ha sigut un club que aposta pels joves amb talent i per la pedrera, tenint renyó econòmic suficient per a donar-se una alegria en forma de fitxatge estrella de tant en tant. La parròquia d`'Old Trafor pot estar tranquil·la.. hi ha futur. (enveja).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...