28 d’ag. 2012

Deixeu-li perdre en pau

Tal era la creença de que un canvi bastava per a solucionar-lo tot que alguns s'han dut una gran decepció al veure que moltes coses segueixen igual. Amb tot just un mes i dos setmanes d'entrenaments, d'introducció de nous conceptes a un grup acostumat durant anys a una rutina i a una forma de fer, hi ha qui exigeix veure ja una maduresa i un nivell de compenetració que en molts casos tarda decennis en aconseguir-se. Construir un equip és una tasca lenta i costosa, máxim si comptes amb la dificultat afegida d'agafar el testimoni després de quatre temporades d'un treball ja assimilat. Canviar costums, formes de fer i mètodes no és fàcil.

El cas estrany per tant, seria veure altra cosa. El normal, és contemplar errors, contradiccions, desajustaments i falta d'enteniment davant una nova lliçó de la qual soles s'han llegit dos paràgrafs. Pellegrino s'enfronta a un quàdruplex salt mortal.Pagarà la falta de cafès i sopars, aspecte que va gestionar molt bé el seu antecessor, que ja li comencen a costar comentaris solts per part de manipuladors nats. Farà front a la seua pròpia inexperiència i a un equip mal compensat en el centre del camp, línia vital, carent d'individualitats amb les quals equilibrar la balança durant el període d'aprenentatge.

El caminar d'este nou VCF per la lliga es presenta molt similar al cuperiá. Serà el propi entrenador qui durant este període de transició anirà descartant a aquells que hui veu com a garants de les seues idees per a rescatar als ja apartats d'elles, modificarà sistemes i motlurarà les seues pròpies conviccions conforme el grau de coneixement d'esta plantilla vaja en augment. Com li va ocórrer a tots els seus antecessors la primavera en esta nova etapa veurà l'alba quan el canvi d'any traga el cap i no amb els últims calors de l'estiu. Ens espera una temporada res lineal i molt menys monòtona, que anirà de menys a més si tot ix bé.

Este equip va a perdre, i va a perdre molt, abans de començar a guanyar. Deixeu-li perdre en pau.

5 comentaris:

cheblogvalencia ha dit...

SI, ha de perder. Progresará poco a poco. Todavía no he podido ver un partido entero del equipo pero supongo que se notará que no hay compenetración y automatismos asimilados, cosa que no debe sorprendernos ya que fallos similares los veíamos al final del año pasado con tres años del mismo entrenador.
Démosle tranquilidad y margen de error.

THB ha dit...

si que els hi ha, es veuen cosetes, molt interessants, però es com tindre ganes de tirar-se un rot i que no isca.. es queda ahí.. però ja dic que es normal, fa un mes i dos setmanes que Pellegrino està entrenant i no amb la plantilla completa.

Fran ha dit...

L'efecte Pellegrino va tindre efecte durant 40 minuts. I és molt per a com estaven les coses. El problema ´ñes que quan acabà la primera part tots, aficionats i jugadors, donaren el partit per guanyat.

Mario ha dit...

pero un partit no dura 40 mins , i un equip com el valencia, no port permitir que li remonte un 3 a 1 el deportivo que ha tornat enguany a primera.si no haguera vist els jugadors i lequipatge nou, haguera jurat que lhome que hi havia a la banqueta era el senyor unai emery, perque va ser un calc als partits del valencia dunai.Quantes vegades em començat lany passat davant equips molt inferiors guanyant i ens han acabat remontant?infinitat de partits.no es pot consentir aixo estiga emery pellegrino o villas boas assentat a la banqueta.i encara que porten poc de temps eixe aspecte de tancar els partits i les errades defensives tindrien que haver sigut els dos pilars de la pretemporada , ja que ha sigut la nostra lacra de lany passat.de seguir aixina sera un altre any igual,amb permis sempre datletic de madrid sevilla i etc...perque lany passat van estar penosos.hi ha que canviar...ja!!!!ara aquesta setmana un 2 o 3 a 0 al camp nou i estarem en 3 jornades 2 punts...

Anònim ha dit...

Ja no es Pelegrino o Emery, el tema es que en 3 a 1, el partit s'ha dacabar i no jugar a fútbol, diriem que la 2n part aburrida pero tindriem el 3 punts i diumenge al Campo Nou més.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...