30 de jul. 2009

Les Ulleres d' Unai en Breus.

- L'invent de vidre i pasta pareix que ha arribat a terres valencianes. Esta nova ferramenta d'última tecnologia ha ajudat a Emery a adonar-se compte d'una volta que Maduro és mig centre, que Zigic té lloc en este equip i que Albelda no està per a jugar de titular. Esperem que amb l' humitat de València no se li entelen i torne a tindre problemes de visió.

- Qui serà el fitxatge tapat del VCF del que ningú parla?.

- Tindrà alguna cosa a vore que Telmax aparega al costat dels logotips de Bancaixa i Comunitat Valenciana com a patrocinador principal, i per tant mecenes, que possibilita el somni d' Adrian Campos (Valmor) de competir en el pròxim mundial de F1 amb la seua escuderia, amb l'ampliació de capital del VCF?. De La Rosa serà el pilot principal del CamposMeta, qui ocupe el segon monoplaça està en mans de la voluntat de Slim, que per això és qui paga.

- Al final pareix que els que apostarem perquè Dalport desapareixeria el 31 de Juliol com a molt prompte , o el 21 d'Agost com a molt tard, anem a tindre raó. Ara que isquen els de la teoria de la conspiració, Soler és Dalport, a explicar-nos on han acabat les seues elucubradores e histèriques afirmacions d'allargaments de terminis fins a l'any 2450. Recordem que interessava carregar-se el club per a no perdre la seua inversió. Si, és una estupidesa, però era moda irrebatible no fa molt en el sector histriònic.

- Per ahir fora es segueixen movent coses. El Lió augmenta la seua aposta i s'ha gastat 15 milions en Gomis, davanter del ASSE. La temporada passada ho tenien per 9 si eixia Benzemá. Altre que olora a campió és l' Stuttgart, Hleb és el seu enèsim fitxatge de relumbrón este estiu. Ara busquen un 9. Després del no de Hunterlaar agraden Negredo i Pavlyuchenko, que incomprensiblement Redknap ho ha posat en venda per a fitxar a Peter Crouch… si això és millorar, que baixe déu i ho veja. Rozehndal ja és oficialment jugador de l'Hamburg, 4 milions, ve de la Lazio. Nordtveit acabada la seua cessió en Salamanca fitxa pel Nuremberg.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...